Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
T U G A
sta ba tuga...bosnjo bi glasao za sda i da su mu donijeli i pola ove kese...a pogotovo ovako puna...nema veze sto je rok trajanja vecini artikala istekao prije pet godina...naroood znooo....
10 ovih paketa = 500 km koje uhljebi dobiju svaki mjesec od povecanja plata.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovo samo da imaju kuveta do drugog ,da izađu do glasačke kutije...a posle ko ih....
Nevjerojatno.....
Vama da zlato dijeli imali bi prigovor glupaci
A oni koji su sami neka krepaju, svaka čast!
Prvo te naprave socijalno ugroženim pa te kupe paketom da glasaš za njih.
Ne bih glasala za SDA kad bi mi dao 1000€ prije bih umrla a imam minimalnu penziju.
Bolje da ste se potrudili da ne dijelite pomoć bilo koje vrste pa ni hranu. Fujjj oaj paket najveći kosta 150 km. Gdje nestade 350 još? Ako hoće ostati na vlasti izabrali su pogresan nacin, misle ucjenom gradana BiH da zavise od njihove pomoći. Ko je dao ovu podjelu sic. ugrozenima,dao Bog da ni on ni njegovi najmiliji nemali ni konzervu. Amin Ya Rabbi.
oprali pare sve As grup proizvodi smece
Ko u ratu,ulje,brasno i kozerve.Sto im ne uplate po kilogram pravog mesa, a ne pastete
Ovo vrijednosti 500 mOoraka vidilo nije 🤗
Svi kupuju glasove pred izbore novcem građana BiH!
Podijelio Novalic Bosnjacima da mogu praviti burek bez icega. Samo glasajte za ovu varalicu, bicete zeljni i bureka sa sirom.
Trenutno je aktuelna kupovina glasova od bijede da bi osigurali dovoljno glasova da ostanu na vlasti i skedeci mandat !
I've sve košta,i po ovim visokim cijenama,150km,gde se sjedoše onih 350???
Sranje drzava, ko ne moze radit, ko je u teskoj poziciji dadni mu penziju, ko moze dizi plate, povecavaj radna mjesta, al koga briga.
Jbte u Bosni se ništa nije promijenilo, ovakvi pakete smo u ratu dobijali.
Pred izbore niste trebali ni to , jer vasa pokvarena politika stvara sve vise socijalni slucajeva , aferim vam na ovoj zlonamjernoj pomoci dabogda i vi ubrzo spali na te grane.