Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je cuti ovako pozitivne stvari od nekoga pametnog i strucnog. Ziva bila doktorice.
@almir1979 mislim da ni ti kao i ja nismo kompetentni da dajem uopšte mišljenje, to je inače naš najveći problem,... za bilo šta, zbog toga je problem i sa respiratorima i sa autoputom 5c i sa svim mogućim pozicijama i funkcijama, jer MI SVE ZNAMO I MI HOĆEMO DA SE NAŠE MELJE, .. a zapravo mi dobro ne vladamo tablicom množenja, jer da to znamo, ustali bi jednom iz stolica i riješili ljude funkcija koji nam vrijeđaju inteligenciju i kake po nama svojim ograničenim mišljenjima!
@almir1979 OPROSTI, prethodni komentar se odnosi na mišljenje BigDickFeynman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sef tima za borbu protiv variole vere, najcjenjenija virologinja bivse Jugoslavije i zena koja je bila clan SZO. Nekad smo imali i drzavu i cijenjene strucnjake, a gdje smo danas :(
@shameonyoo u podrumu, sa Solakom i Fodilom da nam taki, za jebati, sole mozak.
@shameonyoo "Podobni" nam otjerali prave stručnjake jer za njih nema mjesta. Ostvaruju rezultate u državama gdje su prepoznati :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako to zvuči kad neko govori iz vremena u kojem su pravda i humanizam bile osnovne i primarne ljudske vrijednosti. Danas svako svoju priču fura, uglavnom vodjem interesima onih na čijem su platnom spisku. Prvo pare, pa sve ostalo.
Ma ja. Ona zna. Nema osobe koja zna hoceli se ili nec pojaviti drugi, treci, deseti val i kad ce vakcina. Ta osoba ne postoji jer covid-19 nije postojao prije. Nema "scenrija" po kojem se moze porediti. I voi kvazi strucnjaci su najgori..cuj, onda zna..Pihh..
Ma sta zena koja je bila clan SZO i cija su struka virusi i epidemije, ti znas u tebe cemo slusati svi ❤️
Long live doktorka
Uz sav respekt za gospodju, ali ona je godinama u penziji i nije upoznata niti radi na problemu Corona. Pausalna izjava nekog ko se informise iz tiska o problemu.
Bravo teta Ana. Lijepo je cuti i lijepe vijesti.
Normalno da nece kad nije bilo ni prvog ha ja
Strucnjak, ovakvi nam ljudi trebaju.
Kuku, zar neće SDA jope nabavljati ventilatore, registratore, za nepostojeće zarazu?!!
@Ravija vidi se da si jedva zavrsio 4 razreda osnovne..
Krizni štab FBiH odradio je mnogo bolji posao od onog u RS-u, iako se ta slika svim silama iz opozicije i njenih placenih medija iz FBIH, i manjeg bh. entiteta nastojala prikazati drugačijom ...
Da je situacija u FBiH mnogo bolja pokazuju upravo činjenica iz dva najmnogoljudnija kantona - Tuzlanskog i Kantona Sarajevo, u kojima živi broj stanovnika približan broju stanovnika u cijeloj RS. U ova dva kantona koronavirus je do sada odnio osam života - dva u TK i šest u KS. Ukupno su u ta dva kantona potvrđena 192 slučaja koronavirusa (108 u KS i 84 u TK, s tim da u TK više nema zaraženih).
Ja nekako najviše Vjerujem ovoj gospođi. Mislim da je svjetski stručnjak a ne zastupa ničije interese. Stara škola.
Novi val & New primitives
@2hefte vidi se da nemas 4 razreda osnovne...
Lijepo je čuti stručno misljenje nekoga ko je u penziji i ne radi ni za koga, da ne moraš da misliš da li te manipuliše ili ne manipuliše, mada je ta manipulacija kod naših (regionskih) medicinskih stručnjaka puno manje izražena nego u svijetu.
@gooUser1586561135 kako si to zakljucio sa tom kantom na ramenima koja je puna go-fana , ustvari i ti si jedno veliko GO-FNO koje je isplivalo iz septicke pa sada okolo smrdis
@gooUser1586561135 hahah haha haha upisacu se od smijeha tvojim idotizmima , dede mi mog pukao si ko lubenica hah hah ahha ha hah , nisam znao da u septickoj imas savjetnike , kako se zovu govnoskretnicari hah hah ahah evo pustio sam vodu da gofna kao ti kuci odu i ne izlazi vise smrdis a neko ti moze stati na glavu pa ce se usmrditi :):)
klix je plaforma za proizvodnju sadržaja - nije vjerodostojan izvor informacija.
Treba Bake rec hocel bit novi val coik ba zna sve serem mu se na njusku