Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve velike gazde,skupa auta preko ledja postenih gradjana i drzave!!! Sramota i treba ih zatvoriti!!
Mozes kako hoces, ali ne i do kad hoces.
Živim za dan da isto provedu u Međugorju
Sve SDA banda koja uzima 30 000 maraka dnevno u svojim objektima na udranim lokacijama za koje se zna ko im isteje dodjelio... SDA koja ih stiti po kantonu Sarajevo je ove godine oslabila i sada se to osjeti na bandi lopovskoj za koju ne vaze zakioni ni kada kradu ni kada ubijaju.. Nadam se da se to sada malo mjenja konacno...
Brisu komentare vezane za Brajlovića, zašto????
Metropolis obrne dnevno 50 000 km, onaj u SCC je fabrika para
U Sarajevu Mercedes i Audi đipova ko u Njemačkoj, zgrade, stanovi, putovanja po Baliju, Mauricijusu kurcu palcu.... odakle jebote kad je prosječna plata 800 KM,???? Ovaj rat nekome je defitivno brat, profitirali pojedinci još jebu državu, jebu radnile, jebu sve nas
A Brajlović????
A Brajlović???
"Firma koja se bavila servisiranjem fiskalnih kasa, a koja je obuhvaćena ovom akcijom, kako saznajemo je Inspirit" A tko je vlasnik te firme je firma Config d.o.o. koja je ovlašteni PROIZVOĐAČ tih istih fiskalnih kasa. A tko je vlasnik firme Config d.o.o.??? Sve mutnije od mutnijeg!
Nece se dobro provesti ako odu u prdekanu... najvise se brinem za malog Cedica, na njemu ce readljke biti
Poceli mafijati kafandzije i slasticari
Što se Une tiče neka i treba. Naplaćuje proslave diplomskih, magistarskih, doktorata,a nigdje računa. Cijene od oka pa ne znate kakva će biti sutra za istu uslugu.
Smiješno.Sve rezimske kafane,svi u talu sa vladajucim familijama.Sad će SFF,gosti opet u ove kafane "spontano i zbog kvaliteta i usluge" Šuplja za raju.
Koliko znam nije Nedžad zgazio pješaka na tramvajskom stajalištu, već njegov sin, koji je jedno vrijme radio kao novinar na Hayat tv. E jedino ako mu se otac drugačije zove, a njemu je ime Nedžad. A auto je bilo metalik sivi Polo koliko se sjećam.
###Da si znao sta te ceka Oleg K.,mogao si ostati u Izraelu!!###
Treba da vas je sviju sram i stid! Malo vam skupi auti, neprijavljeni uposlenici, potkradanje države i njenih ljudi na svakom koraku, polupismeni milioneri, čaršijaneri... Softver za varanje gostiju !!! Organizirani kriminal! Vi ste neprijatelji ovoga društva. TREBA IGNORIRATI OBJEKTE KOJI NAS/VAS VARAJU!!!
Bojkot navedenih objekata, odlaskom u navedene objekte financirate ove lopove.
Firmu Inspirit.d.o.o . osnovao je Oleg Krautblatt,koju je 2018.godine prodao Ines Juretic.Napravio je taj softver i koja slucajnost da je i on danas uhvacen!!!###