Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ptije će se napraviti pita od 'ovana,nego što će komunisti napraviti socijaldemokratiju!
Jedini hair od vladavine ovih crvenih kriminalaca je bilo skidanje maski svih ovih plaćenika iz tzv nevladinih organizacija. Jasno se pokazalo da su svi bili plaćenici SDP-a
Da su bogdom komunisti, ali nisu, to su KOMUNJARE ili u prevodu CRVENI KMERI
Po svemu sudeći ili će biti Nermin Niksic ili Jasmin Imamovic, mada Bogić Bogicevic bi bio najbolji, ali cojk vec star otislo zdravlje
E sto su nešto ko fol zabrinuti.......vidi im glava, majke ti...sve go STALJIN do STALJINA. Nije im ravan POL POT
nemaju sanse protiv nerke -trenerke..
Jel ovaj Emir Đikić, onaj peder iz CCI-ja?
Đe Hamdo Lipovača!?
Koga boli k** sta se desava u SDP u , kad zavrsitet svu predstavu recite sta i kako ali zna se da opet Zlatko vuce sve konce!
jasmina u Tuzli zovu Faraon, pametnom dosta.
Dexter@ Ako si iz Tuzle cuo si lii lazes. Jasmin je iz Islamovca kod Brckog. Nije problem u Banovicima nego u nama biracima iz Tuzle koji biramo luzerski SDP.
Ako ostano samo ovi navedeni onda pobjeduju Nikšić ili Jasmin.
Ako oni budu skloni miru, budi i ti sklon i pouzdaj se u Allaha, jer On, uistinu, sve čuje i sve zna. (El-Enfal, 61.)
Znate šta? Svim ateistima čestitam što su ateisti! :-) Svaka vam čast. Pitate se zašto? Pa upravo ste ispunili jedan dio šehadeta ka islamu. Rekli ste: "Nema boga". Dodajte "osim Allaha" i postat ćete muslimani. Sada ste na pola puta, čestitam :-)
JLZ, ateizam je smiješan. Zar ne znaš da i najobičniji nepismeni seljak ili građanin, siromah koji nema skoro nikakvog znanja - vjeruje u Boga. S druge strane imamo bogatog čovjeka, koji se bavi naukom i izučavanjem, koji ima znanja - i on također vjeruje u Boga. Ovi između - polupismeni, koji se djelimično bave naukom - oni su ateisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)