Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
SREBERENICAAAAA
OLUJJJJJJJJAAAAAA!
brcak2@ Znam ja dobro odakle su se doselili kao i ti al znam da je povratak uspio preko 90% u Brčkom znam ja dobro da je ilićka puna doseljenika u kom su sve došlje i uvjek će bit.Politika Srba je bila da se što više doseli Srba svi znamo zašto.Bilo bi dobro da se povratak proveo svud kao u Bč. Eh da su Muslimani i Hrvati bili pametni kao kod nas dibi nam bio kraj.Pozdrav svim Brčacima
@brcak2 Znas sta mi je zanimljivo,srbi se doselili iz Jajca,Visokog,Sarajeva itd u Brcko ko fol tamo im nije bilo dobro,a u Brckom kao valjda jeste,ne kontam. Hajte narode svojim kucama ko god moze,a ko nece sta cu mu ja .IMA KO HOCE DA SE VRATI.nekima je krivo sto se vecinom Bosnjaci vracaju svojim domovima,da zivot pocnu sto se kaze od nule.I na kraju sto se ono kaze \"Brčko Brcacima,Bosna Bosancima\"
posljedni trzaji genocidne tvorevine . . . . . .
Jel ovo Bosanaci nemaju hrabrosti lanut protiv krvolocnih srbskih genocidasa?!
pa druze pravoslavci se ne vracaju na svoje jer ih je vecina dosla iz sela i sa brda. primjer kod nas u brckom..sve je to okolo jajca visokok i sarajeva doslo ovamo i u prvom naletu se mahom naselili u stanove i kuce muslimana i katolika. bilo nam je jako tesko isjrat ih iz zgrada na koje su se brzo bili navikli..u pocetku su ti pravoslavci drzali koze i pilice na balkonima ( to onako sa strane receno) hehe seljaklug zesci
@Brčko Koliko ja kontam srbi su protiv povratka,oni se najvise odricu svojih gradova gdje su zivjeli prije rata. POVRATA I SAMO POVRATAK Najljepse je u svom rodnom kraju,to je i u pjesmama opjevano. Pozdrav Brčacima.
nece se pitati jer ti nece biti republike sumske uskoro
Imaju u jednu ruku pravo Srbi.Zašto se Muslimani ne vraćaju u svoja mjesta? Zašto su svi se strpali po Sa Tz Ze zašto?.Zar nije najljepše u svom rodnom gradu.Evo ja nisam Musliman al volim svoj grad najviše na svijetu nema veze što su većinom Muslimani u njemu, nikad se neću odreć svog grada. na kraju POVRATAK I SAMO POVRATAK TAKO SE MOŽE NEŠTO PROMIJENIT. Pozdrav iz Bč najljepši grad na svijetu.
\"dk\"- Dusanka/aurora, opet ti droLJo cet**cka \"pametujes\"! Ma mars more na Pale pa tamo, uz gusle, jedi goFna sa tvojim geno**dnima.
Čuj to ko oni imaju poziciju i opoziciju,a gdje je Bosnjacko Muslimanski narod,pitali se on zasto.karadzicevi srbi se kako ja razumijem odricu pojedinih teritorija Bosne i Hercegovine i sada sto su zauzeli(zločini) to hoće da je samo njihovo.Bosnjacki narod je na velikom dijelu BiH protjeran,pobijen,zatvaran u logore,Dzamije su im srusene i odvucene na deponije,imovina unistena,nase sestre silovane,u Srebrenici pocinjen genocid nad golorukim narodom itd,itd.i na kraju tu teritoriju su nazvali \"srpska\",pa kako na to pristati.Poslanike u skupstini koji nisu srbi zovu \"poslanici iz federacije\",mislim da ta politika nikada nece proci.Bosanci,Bosnjaci,Muslimani se nikada nece odreci ni pedlja jedine nam domovine Bosne i Herccegovine,a sto to nekima smeta i sto bi oni voljeli da to nije tako to je njihov problem.
@RS Ja sma porijklom Rus i dolaskomTuraka moj prapraprapra dedo je odmah uzeo Islam kao vjeru,jer nije tada pripadao ni jednoj vjeri,a imao je lijepu zenu,tako da smo vijeke vjekova svi u familiji bili PLAVI i plavih ociju,Rusi ono 100%.U nas nije bilo miksa.Turcin nije cario u nasoj familiji.Mi smo se uvije izjasnjavali RUS-musliman,a ti majka Srpkinja otac Turcin.Koga su moji izdali,nikoga a vas su izdale vase majke
www.sportal.de stipu ba ovo, Glasajte za EDINA DZEKU