Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krug 99. Skup metuzalema.
Ma HR je drzava koja ima svoje uredjenje, svoja prava i svoje mjesto u EU. Baznia je sklepana reda radi na papiru radi izbornih potreba u tom trenutku americkih ili nekih drugih predsjednika i niko je nidje ne priznaje.
Eto ti pametan u usta ti metnem pogani stvore
Hrvatska i Italija podijelile Jadran, sta vam nije jasno bosnje? O kakvom vi pristupu otvorenom moru pricate? Pa to ni Slovenija nije uspjela oteti od Hrvatske, a vi biste, takvi nesposobni
Dobro ljudi, ovo ipak već postaje smiješno: most, odlagalište nuklearnog otpada, sječa šume, nekretnine, prelazak granice, cijene i turistička ponuda, zaštita interesa na Jadranu :-) :-) ... zna li neko šta je sljedeće :-) :-) Odmorite malo, ne palite Komšića bzvz :-)
Vratiti Dubrovniku Neum
To su oni Mislioci od Bosnjaka sto su rekli da je 11000 elitnih vojnika iz Hrvatske poginulo u BIH...to govori sve o njima.???
Za sve one neznalice Hrvatska i Italija su jos u Decembru proglasile gospodarski pojas hahahah. Jel znate na ciji prijedlog? Na prijedlog EU hahaha a Hrvatsko more ide sve do sredine Jadrana vec vise od 10 godina kad je proglasen ZERP. Nema Bosnjama izlaza na otvoreno more hahah Italija i Hrvatska kazu ne more na more hahahah
Moderatore kada vec brises istinite komentare bez uvrijeda sto pustas pojedince da psuju ko stoka
Ma samo se džaba nerviram. Nema ovdje države i državnika. Sve sami lopovluk i nesposobnost da bilo šta urade osim krađe. Da postoji država, i Sutorina bi bila vraćena. Imali bi izlaz na otvoreno more. Mogli bi razviti i ribarsku industriju, pa kupovati sardine od naših firmi..
pa hajde uredite barem nešto.da bude velika hrvatska ili Srbija ništa me čudilo nebi.
ahahaha krepo sam. Bošnje, ostavite se Hrvatskog mora. Ne ponavljajte greške Srbijanaca. To ništa dobro ne donosi.
Zašto UMIROVLJENICI kruga 99, moraju da ZVONE na sva ZVONA !!! Pa oni članovi Predsjeništva BiH imaju na DESETINE UHLJEBLJENIH SAVJETNIKA !!!
Ovaj skup j..bivjetara treba da uradi neki dobar dokumenat strateski razvoja BiH, osim da zabrinuto palamude.... gdje njima zivot prodje.....
baš je ova država sklepana kao ni sebi ni svome. živimo s dva naroda koji su željeli dio kolača zvanog BiH i nikad nisu prestali. sad žive na zor s nama Bošnjacima i svaki od njih vuče na svoju stranu. Bošnjaci ostali sami a i vala nesposobni da vladaju i pokažu odlučnost i stav neki. i tako životari tri naroda u državi koja je nekad bila država jer ovo sad je nešto što ne funkcioniše zahvaljujući komšijama, susjedima pa bošnjačkoj nesposobnosti i pohlepi
@gooUser1599900946,..prijatelju ni slično,..Neum je "rođen" etnički čist,dok ove što si nabrojao su bili pa i pola-pola u etničkom smislu,ali su sada "kolege" Neumu,..zašto,pa zna se ali se ne smije govoriti djeci u školi,..
Na slici je ponos BiH mornarice
Ma HR je drzava koja ima svoje uredjenje, svoja prava i svoje mjesto u EU. Baznia je sklepana reda radi na papiru radi izbornih potreba u tom trenutku americkih ili nekih drugih predsjednika i niko je nidje ne priznaje.