Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na najvećoj susi i pofinom vjertru moj komsija odlucio pali pokosenu travu na svojoj njivi, jer mu se ne da kupiti a i nije cemu trava pa konta da je nece niko. drugi komsija veze cigaru za cigarom i baca cik gdje god stigne. treci svako toliko pali smece iza svoje kuce i ostavi da izgori ne gledajuci gdje ce vjetar puhnuti. I ja samo gledam kad ce i kod nas kakav pozar. prije dvije godine smo tako imali pozar, i citavo selo samo stalo i gleda, niko ni da spomene mogucnost da idemo gore u brdo i probamo malo gasiti, vec se svi samo nadaju kisi. previse smo nemarni i previse pasivni, i nigdje vise nema dobrovoljnih vatrogasnih drustava.
POZARI, POZARI !!! A NIKO NE PRICA O UZROKU POZARA !!! A UZROK POZARA SMECE U PRIRODI; FLASE NABACANE ITD... A ZAKON O STROGOM KAZNJAVANJU OVAKVIH POCINILACA NEMA !!!
Premijeru izgore ti Konjic i Hercegovina, poduzmi nesto.. Kako si mogao brata zaposliti mozes i pozar ugasiti
e ovako, par manijaka hara vec dva mjeseca i pali na mijestima gdje samo neko izuzetno strucan moze predlozit i po posebnim vremenskim uvijetima, kada puse jak vjetar, i za svo to vrijeme policija ne moze ili nece da stane tim ne-ljudima u kraj, spominju se razni razlozi ali niko normalan ne moze shvatit, da se ovakva steta pravi, za biljni zivotinjski svijet, za zivotnu okolinu, jer ocigledno ti sebicni ne-ljudi ne kontaju da ce imati unuke praunuke i da ce oni najvise ispastati
Nigdje veze,jucer sam bio na mjestu dogadzaja...sa malo punijim mjehurom bi se pozari mogli ugasiti...trcii trci pa vatrica....doslovno pustaju da se buktinja napravi..koji je fazon nezna se....????
Vatrogasac Mirko ponos našeg sela Njega bi poljubit svaka cura htjela Hrabar je i oblazan, naočit i mlad Njegovo ime slavi se i sad. Munje i gromovi, poplave i požari Našem selu ništa ne mogu Jer vatrogasac Mirko uvijek budno pazi, U vatrogasnoj kući se nalazi. Kada zora svane on večernjak kupi Čita Crnu Kroniku u parku na klupi Na svaku riječ o požaru on se iznervira Jer nije mog\'o da intervenira.