Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...1 vozilo. 2 vatrogasca....
@commiemarshha .A da su dva vozila nebi imao ko voziti
krivične prijave za one koje izazovu požare
vrelo je ko u dzehenemu
Gdje je sad onaj sto je drzo miting na klixu hvaleci Hrvatsku sto je poslala kanader u Ljubuski,pa sto ne posalju sad kanader..
@zastoklixE možda da malo uključiš mozak, zašto bi slali kanadere populaciji koja pokazuje šta misli o tim ljudima kroz klix komentare, tako što su skorovo uvijek top komentari o pobješnjelim ustaša iz Zagreba.
Lovci bi prvi trebali uskociti u pomoc jer oni najvise i iskoristavaju te resurse ali logicno da nece kad je to najveca bagra.
i neka se porokaju tamo satro slucajno
Ovog ce biti sce vise. Nek EU DONIRA NESTO OPREME KAD VEC HOCE POMOC.
@Vandal88 a mozda bi za promjenu mogli i sami nesto nabaviti. Neces vjerovati ali ostale drzave uglavnom same nabavljaju opremu.