Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je za akciju. Klix da pokrene i isprati mudro. Kupujemo kanader za naše šume. Da naznaće da ovih 51 hiljada km2 proizvode puno kiseonika, proporcionalno veličini kao da su pluča Evrope. Ovi što vladaju neće i lobo ih caruk.
pa odkud vatra gore u sred šume.ne vjerujem da ima naroda tamo.šurmanci,krućevići sve prazno.
U Čitluku se rodio mali Ivek, buduci ministar finansija u BiH. Cestitke roditeljima
Ma hercegivci su to sve osigurali. A platice i drzava. U hercegovini zakona nema
Cijeli život u ovom dijelu države bukte požari ni vlast državna ni federalna ni općinska ni kantonalna nije do sad rješenje našla da požare dočekaju spremni da nabave kanadere i šta je već potrebno ni narod se ne buni zbog toga možda rijetki pojedinci fascinantna smo mi nacija
🧑‍🦯
ovo malo Hrvata sto....." Ostase ..ce pobjeci od vatare..
odvatarim ti ja te tvoje lijepe smeđe oči, oćeš da se dopisujemo
Ne treba se zezati sa takvim stvarima,treba ljudima pomoci u nevolji bez obzira na naciju i vjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)