Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Turković malo više stavi pod pritisak zemlje iz kojih migranti dolaze tako da ih prihvate nazad. Na tome se mjeri njen rad
BISERA!!!! NE GOTIVIM NESTO (SDA)!!!!! ALI MORAŠ ZNADI DA IMAS VIŠE PETLJE, ZNANJA, I SPOSOBNOSTI NEGO 80% KADRA (SDA)!!! POHVALIO BI JOS I DENISA ZVIZDICA!!! A OSTALE!!!!! SAMO SE MOGU NASMIJATI!!!!! HHAHAHAHHAH!!!!! DENIS ZVIZDICA JE TREBAO DA PREUZME (SDA).!!!!JEDAN OD PAMETNIJIH LJUDI KOJI SE POJAVIO U (SDA)!!!! ALI GA JE BAKIR UKLONIO!!! JER SE BOJI ZA SEBE!!!
Namazana ova Turkovoićka
Daj nam strukturu ministranstva finansija, na primjer.
Ni TI nemas podrsku Srpskog naroda !!!
Ova debela krava redovno se prepucava preko novina. Gora je jezikara od Profesorice Sebije koja je diplomirala poslije 11 godina studiranja sa prosjekom 7.2.
Zaposli bona bošnjaka, koga se bojiš?
Duduk je konj, ali i ova je lopina velika. Ukrali joj 30000 iz blagajne i zataškala je. Uposlenik uzeo kredit u Pg ambasadi i vraca ga ambasada. Rasulo je u ministarstvu.
Ovo dvoje mogu pojest ko vod vojnika
Gordan Milinic je na ovo mjesto u Pekingu otisao sa mjesta direktora FIPA -a ( Agencije za unapredjenje stranih investicija u BiH ), a nije bio u DKP-u kako ste napisali u ovom clanku.
To je ljubav on se vole postali smo debeli, debeli srece traj samo jedan tren ljubav za zivot cijeli!!??
Jebeš i tu državu gdje se ministarstvo mora klati sa predsjedništvom, gdje se samo gleda kako će se koga z*jebati, čiji će se dopis ili pismo sakrati, itd... Smijurija od diplomatije i vanjske politike, ostale države ne znaju bili nam se smijale ili plakale.
Valja ovo sada trpiti do izbora, jedni druge napadaju svo u dogovoru. Narod ko 🐀🐀🐀 samo šuti. 💣 narode
Cuj e svasta
Neka se Turkovićka više brine o bošnjačkim kadrovima. Žalosno je da se samo srpskoj strani udovolja, bez obzira na opcije!
Ne uzivas ni ti podrsku druga dva naroda, pa se opet sepuris kao paun. Poenta je da se samo svadjate zbog licnih interesa i licne sujete. Za narod i drzavu vam je stalo kao do lanjskog snijega. Postavljate presudjene, sa laznim diplomama, a narod gleda li gleda. Do kad