Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka Vam cast gospodine Nedicu, nije Bosna i Hercegovina necija avlija pa da svako moze raditi sta mu se cefne s njome. Nisam zagovornik politike izoliranosti, ali bar mi Bosanci ne trebamo vise tripiti nikakve nepravde. Tek kada budemo postovali sebe sami postovace nas i drugi.
Samo sa podignutom glavom i jednakopravnoscu mozemo saradjivati i medjusobno i sa regionom.\"Ko me postuje i cijeni -cijenim i ja i postujem njega!Postovanje g,Nedicu!
Prvi put da se uradila prava stvar... Svaka cast gdine Nedicu!!!
Kakva je ovo prica i ugrozenim odnosima, trebali ste mene zvati!!! Ja bio dosao sa svojim macama ... kh kh hk .. hocu reci plavusama, u svom James Bond-ovskom stilu i poharao svu piletinu, govedinu a i ribe pogotovu one s dvije noge... zovite.... znate moj broj... 007 .. James Bond
To Drago,jesi srbin ali ti svaka cast.Da su svi ovakvi puno bi nam bole u ovoj drzavi bilo.
svaka cast gospodine Nedicu, neka znaju sta je Bosna, ne moze se niko igrati s nama
ne, nego treba reci, cim hrvatska povuče svoju odluku mi ćemo razmislit da povučemo i mi svoju, a ne da nas ovako vuku za nos. i drugi put kad nešto ovako ishitreno urade, biće im i zadnje.
PROTIV HRVATSKE EKONOMSKIM MJERAMA PROTIV SRBIJE POTJERNICAMA INTERPOLA DOBAR OVAJ SRBIN
KOMPROMISNO SAMO!!¨¨
tako treba za apsolutno svaki bosanski proizvod! podrzavam ovakvu akciju u potpunosti!