Veterinare ne zanimaju lutalice
0
Povrijeđenom psu u Sarajevu niko ne pomaže
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nema zivota ni za PSA ni za covjeka!!!
dajte da se skupe pare za tog gospodina,,VETERINARA,, koju je on skolu ucio,kako moze da gleda a da neucini nista... koja etika
ali fakat nekim ljudima nije mjesto na planeti zemlji .....
Alija koji si ti kretencina! Povrijedjenom covjeku ne ttreba pomoci nego ga ubiti! I sta na kraju bi sa psicem?
ja takve stvari rješavam na jednostavan način .. strpam životinju u auto i odvezem kod veterinara, naravno o svom trošku jer zvanje nadležnih i ne nadležnih službi vam neće pomoći. Javne službe koje bi trebale biti od pomoći građanima su zadnji na koje se možete oslonitii. Nije to tako samo u Sarajevu i Bosni tako je i kod nas Pozdrav iz Osijeka !
@Alija oni koji nisu u stanju pomoci zivotinji nece pomoci ni covjeku... i treba nam ovako jer ima takvih ko ti i previse.. vi ste ti koje treba pobiti a ne jadne zivotinje! FUj zato su mi zivotinje draze zbog takvih kao ti! P.S. ja sam za skupljanje samo reci gdje i koliko
Alija: ne seri matere ti! Ova drzava ima problema i previse i svi smo svjesni toga ali za druge vrste problema imaju nadlezne institucije a za ovakvu vrstu problema ochigledno nema niko!!!I definitivno i ne trebamo u EU kad nam ovo pitanje nije rijesheno....fuj, nema zemlja smo za svaku pohvalu, jadne zivotinje nemaju prava na zivot!!!!!ovo je gore od svake katastrofe!!!!!!!ja sam lichno ogorchena!
Deen je peder , ma sta peder PEDERCINA!!!
Pomozite ljudima! Pustite kerove...
vjerovali ili ne ja sam par komada prodao covjeku za cevape! kaze kad se meso pomjesa da je super ukus, ja ih nisam jeo...
dajte ljudi da se skupimo i platimo ovom psu troskove veterinara? lejla ako citas ovo javi se da se skupe novci za to??? jadan cukica :(
a sta bi tek bilo da je svinja?
Ja treba te sve pse pobiti po tvome alija znas sta treba treba dvije trecine ljudske civilizacije pobiti previse ljudske stoke na zemlji i gamadi i religija i problema od nas za jadnu zemaljsku kuglu koju totalno unistavamo i razaramo.Treba to uraditi treba zabraniti religije i usrane nacije treba cijeloj zemaljskoj kugli jedan staljin i hitler da stoku prorijede to treba nama.
alija alija.. humanost ide malim koracima. pomoci psu bi bio jedan. Kakvi drugi problemi , kad nesto ovako lagano ne mogu da rijese?
isti slucaj u Travniku. ugledni gospodin, nazovimo veterinar S. A. (privatnik), na poziv za pomoc povrijedjenoj zivotinji i to uz prihvacene obaveze placanja koliko god treba, odbija doci jer zaboga on ne smije, ne moze, ne zeli..\"TO RADITI\" na \"ulici\".