Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otišao iz Ključa i dobije kući u Prijedoru kao povratnik... A Bošnjaci protjerani i pobijeni iz Prijedora morali sami sebi praviti i opremati kuće porušene i popaljene od strane ovih koji sada dijele Srbima kuće nakon 30godina.... Bravo politiko Bosanska.... i političari Troljavi i prokleti, PARAZITI....
I sad dodje u Kljuc vikendom malo obidje imanje, zajebava komsije,ceka kakvog dijasporca da utopi zemlju i kucu,tamo je dobio novu.. I da se razumijemo na svim stranma je skoro pa isto stanje..
I to ih naselilo gdje nikad nije bilo pravoslavca,,, jadno I bijedno fujjj
srpski svet = srpski jad
Glupsoni vratite ih u kljuc sta ce u prijedoru,,,koji idiotizammm
Otkad je Milojko protjeran iz Prijedora nesto ovde smrdi
Srbi ne vracaju se na staro. bitno je homegenizovati stanovnisto u RSu tako da budu apsolutna vecina. Koji ostane u FBiH nek se sam snalazi, svakako je izrod i izdajnik srpskog roda ( tako se razmislja)
nek se vrati u federaciju ta srbadija a sta ce bolani u onoj rupi u kljucu ljepsi je nas bosanski grad Prijedor
Ja mislio Rusija pravi i popravlja
Otkad su to Srbi protjerivani iz Prijedora pa da dobivaju stanove? Jeste li ijednom Bosnjaku dali stan?