Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za njega je firket abdic mala mace
Tako to dodo radi
Kako ih nije sramota da ljudima nepomognu kao jevreji svojim povratnicima a pare su sve pokrali i ovi iz Ministarstva iz SDA i IZ BIh. Bog svima
Ali su po HITNOM postupku u maju ove godine Pendić Mustafi rođenom Mostarcu (Drežnica) lažnom povratniku u Tjentište, Popov most, Foča isporučili veliki traktor sa svim priključcima(70 000 maraka) kome se gubi svaki trag. Ni peticija sa 120 potpisa povratnika ni odlazak delegacije 20 povratnika u Ministarstvo nije spriječilo ovaj kriminal.
Ma lagano, biće dogodine....insallah..
nista jarane imas ugovor i ako je ista mimo potpisanog advokata i naplati sve nepotrebne troskove, mada i njegova prica ima rupa.
pa mogli ste kupiti mehanizaciju za tih 15 000
Pa da imam te pare, ne bi ih ni uplatio nigdje!
Ne treba vama sadaka dok hodate sa po 15.000KM