Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne more se klati kurban haram parama. Džaba ovo mučenje životinja. Da ne pričamo o ekološkom aspektu. Kurban mogu klati pošteni i čestiti i uredni ljudi a ne banditi.
Znaci frljooki Fadil & Co ne smiju ni pomisliti a kamoli zaklati kurban 👍🏼👍🏼
Vjerski propis nalaže,a to je i praksa,da se prvo iskopa rov u bašti i da se tu i krv i svi otpatci zakopaju,ko nema takvu mogućnost,onda u klaonici ...
pa kod nas nije pouzdano nista, kako ces nac pouzdanog u moru lopova
Moram li kurban na CT ili magnetnu rezonansu ?
Nemam rijeci.Jadne zivotinje.
kako se covjek pravi pametan, Bog kaze uradi, kolji, uredu je, nade se ni pametnjakovic koji pametan eto, a kad mu se kaze nesto nemoj, opet kontra
Svasta je bog nesto naredio , postuj ga doslovce ode sve u mrak
barbarski cin
Kakva barbarska tradicija. Ubiti nedužno biće. Mislim da je ovo metaforički predstavljalo dijeljenje hrane sa onim koji nemaju, a ne ubijanja životinja.
Ne koljite jadne životinje! 🙏
Oooo veganeru kako si?
Kako debilan komentar
Preporuka, ne zrtvujte zivotnje zbog mitologije.