Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radeljaš je lice i politika SDA! Pamtimo pa vratimo. Zeljković što je više uništavao domaće firme (IGM, Toplane) sve je više napredovao u karijeri? Zapitajte se zašto i kako! Nikad više SDA, lopove moramo otjerati!
Ma da, bolje je mnogo da imamo državnog ministra so dosijeom u Interpolu!!! Bolje nek mafija vodi državu nego da Bošnjaci imaju svoju stranku!
to su te lazne patriote dino konakovic i amir zukic, polupismene demokrate koje se kriju iza zastupnickih klupa, svaka cam cast SDA unistavate nas svakim danom tonemo sve dublje i dublje. Nikad više SDA!
A da li tonemo zbog SDA ili zbog SDP? Ipak, zapitaj se zašto Nikšić ne smije da zakazuje sjednice Vlade FBiH, zašto bježi od toga da pokaže šta su crveni učinili Federaciji, doći će vrijeme da jedemo svoje nokte. NIKAD VIŠE SDP!!!
A da li tonemo zbog SDA ili zbog SDP? Ipak, zapitaj se zašto Nikšić ne smije da zakazuje sjednice Vlade FBiH, zašto bježi od toga da pokaže šta su crveni učinili Federaciji, doći će vrijeme da jedemo svoje nokte. NIKAD VIŠE SDP!!!
Sarajevo i Istocno Srajevo-urbanisticki su ipak jedan grad. Podjela je politicka i etnicka, a ne geografska. Jedina razlika od Mostara je to sto je Mostar citav u jednom entitetu, pa se ta podjela vise osjeti, a Sarajevo je grad razdjeljen na dva entiteta nakon rata, pa samim tim i na dva grada funkcionalno. Da nema entiteta, Sarajevo bi bilo drugi Mostar podijeljeno izmedju Bosnjaka i Srba.
Samo mala opaska - ne dijelite Sarajevo sa Srbima jer ste ih protjerali.
Lafo "multi"stranka, "gradŽanske" provenijencije, a kad treba braniti interese Srba i Hrvata, niko glasniji od njih. Zar takvoj "antinacionalistickoj" stranci PRVENSTVENO nije bitna STRUCNOST I SPOSOBNOST prijavljenih kandidata, a ne NACIONALNO IZJASNJENJE? Normalno, Predragova "Njihova" stranka dezertera i ne pomislja da stiti npr.bosnjačke interese u Sa, kamoli u cijeloj Federaciji, a pogotovo ne u RS. Jer samo naivni Bosnjaci mogu dati glas ovim profesionalnim budzetlijama i ublehasima!
HTJELI BI CITAVU BIH A IMAJU 24% I NA TIH 24% MOSTAR DIJELE SA HRVATIMA SARAJEVO DIJELE SA SRBIMA I SAD JOS I TAJ ZAPADNI DEIO SARAJEVA, BOSNJACKI, DOBI HRVATA ZA GRADONACELNIKA HAHAHAHAHA KOLICINA PONIZENJA KOJU BOSNJE SVAKODNEVNO TRPE JE NEZAMISLIVA!!
Gdje mogu da kupim dimljene svinjske koljenice u Sarajevu ako ko zna neka mi javi unaprijed hvala
Unistiti Bosnu i od bosnjaka napraviti palestince sveta je duznost svakoga Hrvata i Srbina!
Srna I Hrvata u sarajevo desert posto I potezu vital I NA Zakonu o izvrsenju budzeta, a pozivaju se na imenovanja u nadzornim odborima a kada se usvajala at Odluka nisu intervenes ali.A Pedza Kojovic poredi to sa fed Doma Naroda , jer je Klub Bosnjaka pot ego to pitanje . Vital I interes NA smjenu Fed Vlade JE podnesen iz razloga sto CE novi vladu izabrat bez VOLJE dvije trecine Kluba Bosnjaka znaci srbi I hrvati izabrat CE BOSNJAKA ministre.Drugi razz log JE derogiranje Zakona o fed tv gdje JE predvidzeno godine JEDAN se mjenja clan upr odbora. trece vitalni JE interes JE sprijecit loseg kandidata da bude uzabran za sudiju uStavnog suda. I Dali su ovi razlozi slicini ovoj budalastini Kojovicevoj
Vi Srbi, pa Srbi ... a ni ime vam nije vaše ... negdje pročitah da vam naziv potiče iz arapskog jezika ... riječ s(e)rb znači u arapskom - stoka, deve, kamile ( a vi najvjerovatnije potičete od stočara), a "srbadija" - "čistač fekalija" (iz kanala). ... Eto, svašta se danas na internetu može naći.
pa pedja vasi prodati glasovi su srusili prethodnu i doveli ovu vladu. mrš licemjeri
Mi smo svakako u Sarajevu na nivou statističke greške, nek' "multietniĆari" troše pare kako im volja. I da dodam - Pedja nemoj nas ti branit' Tita ti..
Sve ove multinacionalne stranke iz bošnjačkih kantona treba protjerati kod Čovića i Dodika, pa neka njima kroje politiku.
^ Apsolutno se slažem, zašto ne postoji ni jedna multinacionalna stranka u Banja Luci???
OVDJE DOLAZIMO DO ONOG DA BUDZETOM UPRAVLJAJU SEBIJE IZETBEGOVICI POSTAVLJENE OD STRANE SDA I SDP KADRA...FINO JE RECENO DA BUDZET i ODLUKE O BUDZETU PRELAZE NA RUKOVODIOCE POTROSACA BUDZETA!!! HOCE BAKIR SVOJOJ SEBIJI DA NAMJESTI DA TROSI BUDZET GRADA KAKO HOCE I KOLIKO JOJ JE VOLJA!!!! AHAAAAAA...
ova SDA se uvukla u sve pore našega društva i sve opogani, gadno, užasno i jadno, skoro sve stranke su marionete i plaćenici SDA, što je očigledno i na ovom primjeru, a mi samo šutimo
Glavni problem sa SDA strankom iz kojega su pristekli svi dugi problemi u drzavi je sto je ona osnovana od strane velikosrpskog projekta, sto je u sluzbi velike Srbije od svoga osnivanja. Zato je Alija odstranjivao patriote i sposobne, pod parolom, da je "bolje birati postene" citaj njemu poslusne, tj. one koji ce ga slijediti bez obzira sta radio od drzave i naroda. Tihic, Silajdzic, Bakir Izetbegovic i ostali su samo jedan nastavak, nova epizoda te trakavice koja ce drzavi, znaci i narodu, tj.nama svima, doci glave.
SDA je OPASNI UDAR NA SUVERENU DRZAVU RBIH-u i NJENE INSTITUCIJE A I BOSNJAKE !!! SDA moze samo sluziti i služio je NACISTICKIM I FASISTICKIM DIKTATORIMA. SDA JE SIMBOL PROPADANJA BOSNE I BOSNJAKAi RBIH-e