Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam profesorice Izetbegović što ste uveli ovu vrstu zahvata u KCUS.Pomogli ste ženama.Sva čast!!!
Žalosno je što pojedinci pljuju po KCUS.Neka svako ode i uvjeri se kako radi ova bolnica. Sebija je napravila čudo. Ona svima treba biti recept uspjeha.
Karabeg kada je bio šef klinike je ukinuo stavljanje silikona za žene koje su ostale bez dojke. Zatim ih je slao u svoju kliniku i naplaćivao po 6000 KM. Sve ostalo je historija ... Zamislite kakav je to udar na samopouzdanje tih žena, kada se moraju skinuti pred mužem bez dojke - a nemaju 6000 KM. Sram ih bilo, stići će ih to sve tamo gdje se račun polaže. Sebija Seka Izetbegović - svaka tebi čast!!!
Zaista sam mislila da je Sebija grozna žena, jer sam čitala samo loše vijesti o njoj, ali kako vrijeme prolazi sve vise shvatam da stvari stoje potpuno drugacije. Neko iz nekih razloga je htio da mi tako mislimo o njoj a žena je izgleda potpuno ispravna i na putu da uradi reformu zdravstva kakvu jos niko nije uradio ni blizu.
Svaka Vam cast!!!
Svaki put kada vidim vijest o KCUS, bude mi posebno drago. Ova bolnica tačno se preporodila kako je Sebija direktorica.Odlicna je.KCUS je sada najbolji u državi.
90% nije ni pročitalo tekst, otud toliki podsmješljivi komentari tipa"Može li se ćuna produžiti, ronimo duboko itd"! Fuj, ovdje se radi o ozbiljno bolesnim ženama, koje su savladale bolest, a ne nekima koje bi bile starlete...
ima li Sebije u dijelu gadje ce ceprkaju i hrvaju sa hemoroidima? pitam za jarana
Pa , naše drage "SISOJKE",neka vam je sa srećom ako vas to čini zadovoljnim.Nama će to biti veliki užitak da "RONIMO" i to bez ronilačke opreme.Pa,SRETNO!!!!!.
Haj procitaj barem prvi pasus clanka, osim naslova.
@BiHDragon procitao bi kad bi znao.. i za naslov mu je trebalo pola sata dok ga je naricao...
Imaš šta za produženje ćune ??
Šta bi sa njom i da ti ugrade još jednu na čelo? Ne dipr
@JevrejNaKrstu pa bez kompleksa na nudističku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno cure :))