Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim ukines SDA, misteriozno ostanu milioni za prugu, porodilje, subvencije...
sda i dalje svim sredstvima udara u ks .. sve preko nasih ledja .. izdrzire jos do izbora pa da ih i na federalnkm nivou izbrisemo...
Cene struje drastično su skočile, pa je tako, primera radi, račun za prosečan stan u najnaseljenijim, južnim delovima Švedske, porastao 266 odsto u decembru.
klosari jedni. zaustavite poskupljenja skroz. na ovom glavonji se vidi da laze
Sjetite se svega na izborima. Kod nas je uvijek kratka pamet i sjećanje. Skinimo ova nacistička gofna zauvijek.
znaci li ovo sad da ce pojeftiniti plin? pitam za prijatelja
znaci li ovo da ce sad poheftiniti poin?
SDA poskupljuje, SDP NiP i NS subveciniraju, nisu svi isti !!!
Bravo za vladu. Seljacima što se griju na drva dat će urac. Jer nama gasne mreže.
Hvala vam svim iz trojke..borite se imate i mana naprijer radnici u Zdravstvu to vam je minus. Ali za ovo vam hvala od ❤.
subvencije za plin su uvijek bile!!! budžet nikad veći i mogu podnijeti takvo nešto. hoće subvenciju dati i meni koja se grije u hladnom periodu na drva a u prelaznom na struju. koliko će subvencije nama dati?
Sarajevo se ponaša kao Beograd u Jugoslaviji. Ubiru porez u cijeloj državi onda sebi plaćaju povlastice, što se ne subvencionira grijanje u cijeloj zemlji?
Svaka čast za vladu. Meni ovo puno znači...
"Kako je kazao, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine nije imala razumijevanja da i ona učestvuje u subvencioniranju." Kada smo mogli skloniti zelene iz Kantona Sarajevo, vakat je da ih sklonimo iz cijele Federacije. Rada sve da naštete trenutnoj vladajućoj trojci u KS, koja ma kakva god bila uradila je više nego zeleni za sve vrijeme vladavine.
@gooUser164 Pa ta ista Vlada koju kudis subvencionira i zamjenu peci na ugalj za peci na pelet.Nemoj pisati nesto a da se prije toga ne informises za druge stvari.
Ahaaa. Sve gole stele i tacno odredjena mjesta za kupovinu. Nema da kupis gdje hoces. Izvarali su i za fasade i za ovo. Ovo govorim iz licnog iskustva.
bore se snašim parama .moj jarane koga su difovci vadili iz govana ,samo možemo potonut u veća govna nađi mi u svijetu da je difovac na vlasti a pogotovo na visokim funkcijama
previše smo izvarani da vjerujemo riječima…računi će pokazati