Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lipovaca je samo odraz kakva se gamad nalazi u cijeloj strukturi vlasti u BiH, SMJENA SVIH !!!!
Kakvu potjernicu? Šta je vama. a vidim ovi se Krajišnici nameračili da postave DNZ-ovce na čelo kantona. e ebo vas Fikret Abdić sve od reda!
poceli stakori da napustaju brod koji tone
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
nećeš se od naroda sakrit da si na Mars otišao, majku vam vašu lopovsku!!! kad tad ćeš doći u BiH, a do tad sve ti treba uništiti svu imovinu što si stekao preko leđa naroda!!!
a kleli ste se do prije par godina u Hamdu, kako je dozivio Bihac prosperitet za vrijeme njegove vladavine. pa i jeste, bio sam u tom gradu i prije i za vrijeme Hamde.
ma samo ih sve zavezati za banderu i neka narod dolazi i pljuje ih sve redom da tv snima i da cijeli svijet vidi mislim da većeg poniženja nema za njih, sve do jednog svi oni kradu u timovima... a damire šta si sa svojim komentarom htio reći?!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
BITNO JE BITI BOŠNJAK!!!! ..............s hrvatskim posošom :****
pa nije Zadar daleko nacice se ušljo
trebalo bi ministra sigurnosti poslati u njegovu drzavu, a ne da zbog njegovih isceniranih protesta nasi gradjani i politicari napustaju drzavu u kojoj su nesigurni
RADONČIĆU DAJ OSTAVKE NA SVE FUNKCIJE I NAPUSTI ZEMLJU!
dobro dosao--u lijepu nasu koliko si para donio?
Cova otisa na vikend, ima demokratsko i radno pravo. Vraca se u ponedjeljak, je li vam zakazao sastanak na kolem ce opet "palamuditi". Sta bi vi vise od njega.
www.youtube.com/watch?v=H-Q-MlWboBA
Sjajno! Baš junački! Sada m u krajišnici nedajte nazad, baš kao i presuđenom ratnom zločincu. Sada mogu u Hrvatskoj da se dogovaraju. A i ono Hrvatski pasoš ide Zlaji na konto. Bravo SDP! Obiavite ko sve ima hrvatski pasoš od članova rukovodstva. Stisnite petlju! Počev od Zlogunđije, naravno!
gov*o jedno iumjesto da se bori protiv korupcije on ju jos i podrzavo mamu mu hebe u pic*ku , djubro jedan 2 pasosa, *** svojoj zeni djecu, cim se vrati u BiH ako se vrati samovoljno to treba odma utusit, a ako se ne vrati treba netko ga i tamo naci i privesti u BiH da odgovara za sve svoje zlodjela i criminal, majke se svoje napaso ko konj kobile...
covjek*
Cuj covijek ima i vilu, wowww. Pitam se samo od cijeg znoja?! Pobjegao u Hrvatsku da se sakrije pod maminu suknju. Sad bi ga trebale komsije naviti odakle je I dosao, a mi bi znali gdje da ga "lijepo" ugostimo kao jednog gospodina koju kao I druga gamad da mogu pokrali bi vlastitu mater. Treba ih sviju na vjesanje, pa da bude za primjer I nikad se ne ponovi, jer jednon lopov-cijeli zivot lopov. Nikad ovakvima nece doci iz guzice u glavu.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHA idi idi nesanice da ne vidim tvoje liceeee mrs!
treba razpisat potjernicu za lopova !
smeće jedno od kud ti pasoš druge države od kud ti vila u zadru ma lopino jedna .
Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki i da nema ovakvih razlika medju ljudima! Nije se rat ni zavrsio a ti si se vratio sa posteno zaradjenim kapitalom! Pre tebe njih hiljadu, posle tebe jos hiljadu! Da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlačite i unistavate ljude! Je li? Pa jesu mene zatvarali samo zato sto su me terali da verujem, a tebe ne zatvaraju zbog onog zbog cega smo se borili? Pa majku vam ***! Sta to znaci? Pa jel to znaci da sam ja celog zivota bio budala koja je radila protiv svojih principa, da sam bio stalno na suprotnoj strani, jel to znaci? Pa jesu mene zatvarali samo zato sto sam vikao "Ziveo Staljin i svetska revolucija!"? Jeste me zato zatvarali? Pa sta je trebalo da vicem? "Ziveo kapitalizam?!"