Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan dokaz da je ovo antisrpski sud!!!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
vidi četa što su se nadigle
Veliki pozdrav za generala Saru, njegovi ljudi su zajedno s Vukovima provalili kroz turske linije u Srebrenici!
Pošto je komandant Vukova, major Legenda već viđen kao ministar odbrane bejha, bilo bi logično i generalu Sari dati neku funkciju u zajedničkim institucijama bejha
Ipak je njegova specijalna policija urnisala Turke od Treskavice do Glamoča...
Ajde malo sad svi navalite kako nije pošteno da jedan srbin ne bude osuđen za genocid.
@Observes J.bo ti krmak mater u dzamiji za bajram.Pa naravno da su to naši heroji.Svako ko je komandovao u ratu vaše razaranje je naš heroj.S.rem ti se na bajramsku trpezu.
@Observers J.bo ti krmak mater u dzamiji za bajram.Pa naravno da su naši heroji.Svako ko je komandovao vaše razaranje je naš heroj.S.rem ti se na bajramsku trpezu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ameri i halija su krivi za genocid,to svi znaju