Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetski popularan reditelj Hickok je umro tragajuci za ovakvim krim facama a u SDA nicu ko pecurke
nije ih stod što cijele familije zaposle u bhtelecomu pa onda još i druge al za 20.000 km
Sve je tačno osim imena režisera HITCHCOCKA
Pitanje za sda glasace...sta vidite u ovim ljudima i zasto ih stalno birate? Je li vam drzava napreduje sa njima? Je li zivite bolje? Jesu li sposobni? Jesu li postini? Imaju li osjecaj za socijalnu pravdu? Razvijaju li infrastrukturu i fabrike drzave? Brinu li se za radnike? Je li vas kao narod dobro zastupaju u medjunarodnoj zajednici i pred sudom? Jesu li stali u kraj dodiku i covicu i ostalim neprijateljima drzave? Sta vas konkretno privlaci prema ovim kriminalcima?
plate im ćimburijadu a naše jade zaokruže jedu od ovih grimasa
pa oni vide izvor svojih prihoda tj. platu u državnoj firmi. SDA ne mora da brine dok ima 100.000 zaposlenih po drzavnim firmama, odnosno koji izadju u 8 ujutro na izbore i daju glas za sebe. povede fino babu, majku, brata, zenu sve sto ima i glasaju za svoju SDA. Njima je dobro i oni sebi izaberu vlast i ostaju im dobre plate i položaji, a to što ti pitaš ostalo je ipak odlika pametnih a ne poslušnih i podobnih ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako i sad svi izadju ''nevini'' zbog nedostatka dokaza ili gresaka u postupku, treba otici i pobiti cijelo tuzilastvo...
GRUDVA JE KRENULA!!!
Zuka i Kuka najljepsi u ovom trojcu...:)
Finih faca Boze...Pa jel' moguce da su oni radili nesto nezakonito?
Pravni tim Izetbegovic-Softic ce dokazati njihovu nevinost na sudu....
Asim je car
Eto sad je SDA ocistila u svojim redovima, nema vise korupcije i kriminala, Spremno docekuju izbore, sad samo poslat instrukcije birackom tijelu sta i dje zaokruzit.
i sad zamisli drustvo u koje. je Kukicu zena predsjednica Suda, ej moj Alija jesi i napravio drzavu
kako nastaje ovakva fizionomija?!
Cosa Nostra
pogledajte samo ta nevina lica
koji mafijasi
nema tu puno price, oduzmes imovinu, napenalis iz drzavnih firmi i strpas u zatvor i cao
Gledaj ljepotna rodi ih majka ovakve, jedino su gori od ovih oni koji glasaju za ovakve...