Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista poznajem covjeka Begica, ali ovo je stvarno smjesno. Onaj ko imalo poznaje pravo, dovoljno je da optuznicu samo procita i sve cemu biti jasno. Ista je napisana da padne, nema nikakva uporista, cisto napisana da sabotira covjeka. Lik je dobio 4 presude protiv ZZO ZDK i sada mu zavaljuju optuznicu.
@gooUser1557315711 ako ga poznajes onda znas koliko i koga je zaposlio i sta je imao a sta ima sada
Elfeta Veseli zaklala djecaka i dobila 10 g, njen pretpostavljeni oslobodjen. Hebem li ti Alija mrtvu majku i tebi i onima koji su glasali za tebe i za otcjepljenje i rat. Ovu drzavu treba podhitno rasformirati
@1Mecava ko mi udara minuse dabogda mu Elfeta cuvala dijete
cim vidite da ga brrani nozica taj je ukro preko milion
dok sam ja molio da mi neko da saglasnost da idem u Tuzlu da dobijem pomoc i pitanje dana koliko cu prezivit nekom se isplacivale naknade za plate a ja bolujem od raka i nemogu dobiti odobrenje jer kanton mora da plati odn zavod svasta bi da napisem al bicu banovan
Podigli ste optužnicu zbog 206 KM pa ovo je cirkus cirkusa....
Cuj to neko od politicara uzeo nesto sto mu pripada....hapsi te ih sve.....
lijepi balijski kadar sve go lopov
I onda ovakvi seljaci pozivaju dijasporu da ulaze novac
Koliko je takvih i gorih a nema optužnice. Zato ne možemo naprijed. Korupcija, kriminal i nepotizam.
Nekad bio diler u Matuzicima danas ministar
Jadna je ovaj drzava i mi u njoj kada takvi podobni papci sjede u tuzilastvu i za sitan sicar i svoje neko uhljebljenje na neku bolju funkciju od ove drzave prave anarhiju. Onda kada se oslobodimo nesposobnjakovica iz Tuzilastva mozda i bude neke nade za nas, inace bjegana iz Bosne kud te noge nose.
Pročitao sam optuznica. Baš ljiga lik. Misli on inteligentan , a neko glup. Primi nekog na određeno vrijeme dok ne ispuni uslov za zapošljavanje zastalno, a onda šatro objavi konkurs po mjeri za tu osobu. Najgora vrsta ljudi. U odnosu na ovakve prave kriminlace poštujem.
Kad se opanak umisli da je drzava njegova ako mu je povjereno da obavlja funkciju u javnom sektoru.
Naše komunjare lopovsko smrdljive. Krmojedi balijski.
ma čuuuuj, opeeet SBB-ov kriminalci na djelu :O nije moguće?! c c c