Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad udaris na SDA IZ odma te progone a kad njihov radikalni bot to radi nista pojeo vuk magarca
Upravo to
Narod je sam glup što Islamskoj zajednici daje pare. Pare uložiti u sopstveno dijete, da se obrazuje i nauči neki skill. Svako ko radi i kome se odbija porez za nezaposlene i socijalno ugrožene je već dao i vitre i sadaku i zekat. Ne dajte pare lopovima iz IZ jer su kopirali sistem pranja novca od Vatikana. Ništa ne rade i misle da su bolji od Poslanika saws, koji je radio cijeli život a bio još i Poslanik.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Njega se tereti jer napao IZ koja aminuje na lopovluk i nepravdu nad narodom u BiH.
Volim SDA 💚💚💚
Lik ima web stranicu antimigrant.ba Pa po nazivu stranice vidis da nije normalan, da je rasista i da je pun mrznje. I onda se cudimo kad neko mrzi npr bosnjake. Kako god ti mozes reci za nekog da ga treba protjerati, po istoj logici ima pravo neko i za tebe to reci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To nema smisla. Kakvo je to tuzilastvo....globalisticko? Nisu svoji. Sramota.
Treba onda i podignut optuznicu protiv 90% komentatora na Klixu i protiv brace Simica jer pruzaju platformu za raspirivanje bratstva i ubitstva medju nasim narodima i narodnostima i konsitutivnim migrantima
Svi koji govore istinu biće procesuirani ! Samo ubice Memića i Davida nece !!!
pozdravljam pokretanje svakog postupka kada bilo ko protiv bilo koga laje na internetu. ali je sramno da klix bilo kakav internet-kriminal komentira, kada u isto vrijeme dozvoljava da se sve i svasta pise na njihovom portalu. ovo ostaviti pravosudju da rjesava a prvo pocistiti u svojoj avliji. Prijavljujte IP adrese tuzilastvu za svaki uvrijedljivi komentar, pa ce ovakvih slucajeva biti neuporedivo manje. pomozite drustvu a ne napucavajte naslove da ulovite sto najvise clickova!!!
Jezik mrznje i sloboda govora nisu isto.
Covjek je IZ u BiH rasturio ! Uhljeb do uhljeba !
Kad ona tri kretena govore i javno raspiruju kako kazu rasnu, vjersku mrznju protiv konstitutivnih naroda, ovo tuzilastvo se pravi da je to sve uredu i nikome nista.... Politicki isceniran proces, kada ne mogu pritiscima preko tetaka i rodbine onda dodje ovako neko pismo/poziv na sud...
Podrska gospodinu fatmiru alispahicu,jednom od rijetkih objektivnih i profesionalnih novinara
Ovaj je mila majka za one fasiste sa portala Poskok
Đe su sad oni sto su bili za hapsenje Jasmina Mulahusica od neki dan a i oni protiv, sad su se strane zamijenile. Zato kazem da je ovo velika opasnost jer sutra sa ovim onaj ko je na vlasti moze optuziti bilo koga.
Pa sto Dodika ne uhapse zbog negiranja genocida. Srami se drzavo gdje sam rodjen. Lako je hapsiti novinare i ostalu sitnu ribu. De nabacite harpune za velike ribe.
Sloboda govora?
Nista gori od svake prosjecne bosanske posrbice iz RS-a samo sto s druge strane entitetske linije nema pravde i njih niko ne smije da dira.
čuj njega tužit.a Čovića što prijeti državi,ni govora o tome. Dodiku da ne govorimo .
U zadnje vrijeme ima neke loše izjave, petlja se gdje mu apsolutno nije mjesto. Ne pratim ga odavno ali ga neko podjeli na društvenim mrežama.