Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Envere sad možeš promjeniti prezime
Enver Bogatić
Zar nije ovaj zastupnik GLAVNI u aferi STANOVI u Tuzli, gdje su građani platili stanove, a ne mogu useliti u njih.
Stanovi su u vecem broju useljeni a radovi na istim katastrofalni, nista bolje od objekata koje je humanitarna radila poslije rata.
Ko smijeni prikrivenog krimosa JASMINA IMAMOVIĆA tome spomenik napraviti.
Nikad mi se nisi doimao kao postenjacina, Envere li Envere...
Bijedic ima dijagnozu: ljepljivi prsti. Sto se tice komentara koji vezu Jasmina sa Bijedicem to ne ide. Mozete Jasminu dati razne atribute pa i zlonamjerne, ali nema covjek ljepljive prste. Zato i jeste na gradonacelnik toliko godina. Kamo srece da imamo jednog predsjednika u BiH i da bude Jasmin Imamovic.
Problem je sto su sudovi korumpirani u ovakvim sudskim postupcima kad je u pitanju netko od politicara , obicno se to zataska i oslobodi optuzena osoba
A Novalic
Pare pareee daju ti sveeee, pare pare svi vole teee
Sda koalicioni partner a sada u klubu df-a zeljke komsica
Vidi mu gloove. Envere vratit ces sve narodne pare.
Enver Bijedić će biti kriv, a Novalić nema šanse.
Foča ili Zenica?
Nemože u Foču tamo će Kasumović i Čović sa Dodikom u paru.
Od sdO su samo goti ovi njiHa pivjesci poltroni.
Mali mis iskompleksirani dosao do pozicije u plasticnom odijelu da demonstrira hajduciju, lukavost, silu i svoju nezasitost, kao u principu svaki bivsi a i sadasnji sdpovac tipa lipovacice hamdije itd. Normalno to sve ide bez straha zahvaljujuci istim takvim po tuzilstvima i sudovima. Cast izuzecima kojih ima 2-3 u drzavi.
To je SDP ova politika.. Kad mi dođemo na vlast na mirimo se za mandat ko ovi za tri mandata..!?
Potvrđena optužnice ne znaći da je kriv...
Sad može promijeniti prezime iz Bijedić u Lopužić! Ovo se dešava iz razloga što tužilaštvo drži pod kontrolom dvojac Imamović-Kukić pa su fokusirani na kriminal od Bijedićeve stranke ali valjda se jednog dana oslobode stege ovih kriminalaca pa i njih prečešljaju ali samo površno jer ako budu išli po dubini, mi onda nemamo dovoljno zatvora