Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo poceo neki lov na nezavisne kandidate?
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Ja znam da je ovaj covjek digao Petrovac iz mrtvih kad je privreda u pitanju. Za ostalo eto suda
pa zato mu i sude nije s lopovima surovo i ljudi hoce da ga smijene a postave svoje kriminalce
@raja Kad je podigao Petrovac, što ide u Skupštinu !? Pa zato što je veća lova tamo, trguje "rukom", a ruka je skupa .... Čuj digao Petrovac !? 😂😂
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Njega,njega......
Mandat u skupštini USK kojeg je ovaj smrad dobio je trebao biti Hozanov, odnosno ASDA. Nezasit kakav je Hujić, a znajući da će kao nezavisni kandidat puno više dobiti nego kao član koalicije, odlučio istupiti kao samostalan. A Hozan ekspresno pakuje optužnicu.... O državo, kad ti Hozan i Hujić kolo vode, je bem te sve i kamen !!
U jbt koliko teksta optuznice zbog 2.500 KM potrosenih na krov zgrade.
2500 po 2500.. koliko ukradenih kilometara autoputa, novih škola, vatrogasnih vozila itd.
@GusFring Pa nije pokradeno, vec ulozeno. O tome se radi. :)
Još malo i Ajnadzić... Vidjet ćete
Ja smiješne optužbe. Oni koji maznu milione, nikom ništa.
Ja degenske drzave, svaki iole manji gradic/opcinu potapa neki pohlepni seljacic.... tuzno brate :(
hajde glupi debilcici da rusimo BH protektorat, daj da zaratimo pa da napravimo normalnu drzavu i ostavimo je buducim generacijama.
Kakva optuznica, pola tuzilaca i sudija u talu sa ovim i onim, pravosudjem vlada sistem rodbinske tazbine i primjene selektivne pravde, gdje Tegeltija i frizerka u VSTV vedre i oblace, a Goca optuzuje po matrici Kordica i Bobana.Kod Bosnjaka u Sarajevu blente, kod njih tvrd i mandingo sve rjesava, tamo je glavna fora prodati tudju kucu ili stan, te svaliti djelo na kakvog nepismenog roma uz uzimanje tala za sve i svasta.
Ovaj Lazov i onaj Lazov i Buzima i onaj lazov iz Cazina to su lopovi naj veci !!!!!!!
@Hari75 a ti dobro znas pravopis
Četnici i Ustaše u akciji,oće da izjednače hapanje jednog finog Bošnjaka sa njihovim hapanjem
@burek11nije1sa1meson Bog s'tobom katoliban,odkad sam ja muslimanac 😂
Je li to i tebe Hujiću stiže ruka pravde? Hapsi sve redom ko je god zaslužio pa makar mi bio rod najrođeniji.
Eto Brke...