Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji baksuz moras biti da te uhvate za 20 000 KM. Pa mi u BiH imamo situaciju da bi trebalo uvesti amnestiju za sve koji su opljackali 100 000-200 000 KM. Da se pravosudje moze na miru posvetiti onima koji su milone uzeli, kojih je na hiljade.
Potvrđens pptužnica 8 god od izvršenja krivičnog djela????bravo tužolaštvoOnda če proces o respiratorima trajati do 2094 god....a onog za tri metra drva u mjesec dan i tužba i osuda.....
Da oduzmu pokradeno bili ko Švicarska
Drugi milione pokrali a oni terete ovog hudnjaka za 15 000 KM, pocela reforma o korupciji, od repa naravno.
Ništa desnica, sad ljevica oti rad samo, znači... jooooj da sam znao da je vak dobroooo ohjoj
Jel i on iz sda ?
praktican primjer bosanskog "politicara"99% su ovakvi
desničar
Ovaj je kupovao donirane traktore ,poslije majskih poplava,od Nermina Nikšića.
Koalicioni partner Nermina Nikšića dok je on bio premijer, a ovaj optuženi zamjenik premijera. Pa vi vjerujte u ublehu da je SDP sada bolji nego što je bio, narode.
Kako svi u njegovom kartelu, tako i on
Uvjek ostane na tome podignuta optuznica, nikada ne osude nikoga
Cuj,naso covjeka koji ispunjava uslove.Kako to utvrdise.Koji su notivi tog svjedoka da ga prijavi? Nadam se da ce sud utvrditi i vjerodostojnost svjedoka i stvarne cinjenice.Nesta mi ovo djeluje nedoreceno.
hljeb te yebo cuj desnica oj hebem ti ko te napravi
ljevica