Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastario slučaj, hajmo dalje....
ko je ova sitna ribica...
to sto je prijavljen nakon 7 godina, jeste stvar toga sto je bio nacelnik do prije 2g, kada je dosao novi nacelnik uvidio je njegove propuste i krivicna djela, te ga prijavio. Dok predmet dodje na red, dok se prikupe dokazi, tek tada se moze podici optuznica. nece Podzo sam sebe prijaviti.
idi u zatvor bolje ti je ,nedaj novac natrag ko ih jbe
Lopova na svakom cosku. Adnane vrati pare. hahahahaha
A sta je sa ovih 90 multimilionera u BiH? Kad ce biti zakon o porijeklu imovine? Kad ce te istraziti gdje su nestale donacije,nepovratni krediti ,lova za povratak raseljenih lica...? Imate posla nezavresna od 95 .
kad bih postane pravna drzava sa neovisnim sudstvom.. dakle nikad
@Juraj.Janošik Pravnu drzavu gradi narod tako sto vrsi pritisak na odgovorne institucije...ako narod ne zeli pravnu drzavu nek ih onda mafijasi *ebu .
Spašće njega SSS ''stranačka služba spašavanja''.