Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitt Bull fulao si temu. Glup si ko racku. I zaboli nekog sta ti mislis o njemu. jel ti neprijatelj ili nije, sta si umisljas koji si ti kurac palac..
Barum barum: Pitas kako je to moguce? Pa nase prodice jedu samo pola korpe, jebo ga ti. No coment: Kako li su se to nasi losi politicari nasli na vlasti? Izabrao narod! Demokratija! Nije demokratija za svakoga.
hej buljubasicu ti pravo prolupo. fulio si skroz.
E jes nas Alija uhljebio
Pa vi tamo umirete od gladi !!!! Neka ba sve ce to vama Alija pozlatiti Ups... pa Alija se "upokojio"boli ga lijevo ,a bogami i desno jaje sto ste zeljni svega.Ali sta ces imas kucu vrati stan-tako je to u zivotu.
komentar: postovani urednice dali bi mi htjeli poslati informaciju uvezi satalita. dalice biti kodiran ako hoce daj molim vas posaljite mi tacno kad ce pocet i dali bi bili tako dobri dami posaljete frekvenciju nase tvbh1,. unaprijed hvala i malo opsirnije kako ce ici program. ako mi odma mozete poslati karticu tako dabi je vec imo stim i racun godisnje pretplate. puno pozdrava iz austrije fam:buljubasic caoooo
u njemeckima metnes po evra i uzmes KORPU...
neprijatelj svako mi je ko Bosnu nevoli....
RAJA HAJMO SE ZALETITI I POKRASTI SVE "KORPE" IZ PRODAVNICA TAKO DA VISHE NEMAJU SA CIM MJERITI!!! --------- Pa korpe u prodavnicama NISU potrošačke, nego su vlasništvo granabdžija.
RAJA HAJMO SE ZALETITI I POKRASTI SVE "KORPE" IZ PRODAVNICA TAKO DA VISHE NEMAJU SA CIM MJERITI!!!
RAJA HAJMO SE ZALETITI I POKRASTI SVE "KORPE" IZ PRODAVNICA TAKO DA VISHE NEMAJU SA CIM MJERITI!!!
Ima li mjesta za cevapa u toj korpi ? Kolikih je dimenzija more li stati i koja piva ? A i luka malo bi ubacio.
eh a kad se na ovu korpu jos natovari i pdv, 17% vise a plate padaju, padaju, i padaju ...
50 000 maraka hahahahaha kad bi oni bili tako skromni. pomnozi s 2 najmanje !!
pa hajde dobro je smaao gurj naprijed