Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadati se da ima prezivjelih.
Za ovo treba biti odgovoran onaj koji nije spriječio let po ovakvom vremenu i lošoj vidljivosti. Dva života su izgubljena zbog nemara. Ovo na zapadu ne bi prošlo bez posljedica.
'jugoistok' -:- 'sjeveroistok' ovi na zemlji se pogubili u prostoru 'ko guske u magli' ..kad je svaka sekunda bitna oni se 'gađaju' stranama svijeta #boženampomozi
Ovakve smradove mrzi mater sto ih rodi. Elem, zvat cu Bosnjake muslimanima jer me zovu bosanski srbin. Tog kriminalca u beogradu zovu i predstavljaju bosanski srbin i predstavnik srba iz BiH. Misli krimos da se ne zna razlog predstavljanja Bosnjaka, po religiji. Drz se Beckovica do zadnje, on te i napravio i odrzava u ovo malo polit zivota sto ti ostade.
Kakva zandarmerija u BiH? Odakle su dosli. BiH nije kraljevina niti srpski pickousti sto francuzima viri iz anusa, bolje receno supka. Ne, zaista, ko ima zandarmeriju. Imaju li ostali jos po koju (zandarmeriju). Ronhil se dobro opasava. Kaze smrad neki dan, zvat cu bosnjake muslimanima jer me mrze. Hahahaa, .urvina li sina.
Dizi aiforce, eskadrilu, dronove trazite izgubljeni avion...
Neko igro misiju Caida Libre iz GTA V uživo.
Letio je danas 10.12.2020 Avion Cessna sa Registarskom oznakom YU-DPS(imate na Fly Radar) oko 12:10 sati “10-tak/Cik-Cak” krivina iznad Velike Kladuse pa do visine Mrazovca(Buzim). Poletio je iz Banja Luke i vratio se u Banja Luku nazad. Nije mi jasno sta je se tu odigravalo iznad Krajine? Ovo je pod hitno za ispitivanje i da se NAROD informise o sumljivim Radnjama na BiH nebu.
YU-DPT (GAS Aviation Kompanija) ispravljam registarsku oznaku aviona !!! Let se odrzavao 10.12.2020 na visini iznad Velike Kladuse u pravcu Cazina! Poletanje i sletanje iz Banja Luke! Provjerite sami na Fly Radar i sve ce vam biti jasno!
Omarska me jedino podsjeća na genocid.
Pozdrav, trebate zajam? Kontaktirajte Proton Loans, oni posluju u Americi i Europi, jučer sam vidio nekoliko svjedočanstava o njima i odlučio sam isprobati, danas sam se prijavio i danas sam na svom Bitcoin novčaniku za manje od 10 minuta dobio svoj zajam od 15 000 USD. Možete ih dobiti na: E-adresa: [email protected] Mobitel / Whatsapp SAD: +1 (204) 410-2623 Mobitel / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201 Google Hangout: [email protected]
zakacio ba trobojku genocidne tvorevine
@Fant0m @lexilium@tajfun2018@poweredge@oinkdragon@ustruhlolito@@[email protected]@gospodin_91 ne smijes i NEtrebas pucati i zlostavljati psa u racijama.Kad si vec tu sacekaj vlasnika da ga zaveze!! Vase akcije uglavnom zavrsavaju sa par gr.trave, a ne sa arsenalima oruzija ili ubicamaPrenesi tamo svojima.LP
Nadati se da su živi.
Orao pao,orao pao ovaj piper pao,piper pao prijem!
@MrziteljPDA Glup si ko glavić
Glupani upotrijebite dronove!!
Sve pada u sumskoj
@de me halo tope, dva covjeka su mozda poginula, mozda su ocevi, braca, neciji sinovi...mani se glupe price...sutra se i tebi, ne daj Boze moze nesto slicno desiti
Ne bi se smjeo napraviti propust da i SIPA ne ucestvuje u trazenju aviona