Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovana Potpredsjednice, taj rad općine neko finansira, vjerovatno gradjani a mislim da i uposleni u općini primaju platu,opet od gradjana. Pa prema tome jedna pohvala i za naše stanovništvo.
Što god dodirne uvažena potpredsjednica to i uništi. Uništila je Bugojno, prijeratnih 20 000 zaposlenih sad ih je 4000, od industrijskog grada postali smo poljoprivredni... Namjerno je uništila bolnicu i dom zadravlja da bi se obogatila radeći privatno....
Ovu sliku na zidu i ove što se slikaju nemoj da poredite. Ipak je to nekada bio naš predsjednik, a ovi su u prolazu.
nek je alija na zidu ali zajebao si se kada di dodje bakir u posjetu morat ćeš i sebijinu sliku imati okačenu inače nazad u zaseok kod rogatice
Semire sramota nista na stolu pa ni agenda😂
JeKo ova?
ima li i ova opstina vjerne botove kao centar
Josip Broz Tito, kriptokomunistički diktator i 10. najveći masovni ubica u posljednjih 200 godina u svijetu! Zločinca Tito je pobio milione Bošnjaka, Srba, Hrvata, Makedonaca sve neistomišljenike i pobožne ljude. Pobio je brojne pripadnike HUP-a (ustaškog pokreta), VMRO-a (nacimakedonskog pokreta), RČP-a (četničkog pokreta) i MM-a (Mladih muslimana) samo zato što su bili domoljubi i patrioti, vjerovali u Boga i nisu htjeli Jugoslaviju. Širimo istinu o komunističkom smradu.