Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep si fin si radis i samo radis ,pametan si,volimo te navijamo za tebe,mislimo na tebe vodis racuna o svojima(sura ministar mupa ujak dobio poslove od drzave da se malo zbrine,babo predsjednik sdp novo sarajevo)eto ne znam vise sta bih pisala nas divni damire (jedino eto ako ima neko mjesto da komentarisem po zadatku da se sta zaradi ne bi bilo lose, unaprijed zahvalna)
Damire ti si jedini u kojeg niko ne treba da sumnja... Bravo!!!
Ministar Hadžić je prvog dana konferencije sudjelovao na ministarskom sastanku posvećenom "Investiranju s ciljem rasta". Rad,rad i samo rad to su tvoje osobine...
Svaka cast za ministra Hadžica!!Covjek zna raditi svoj posao!