Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan Raguz,nek i nije
Raguz je jedna od rijetkih progresivnijih strana u Bosni i Hercegovini. Vjerujem da kad bi pobijedio Covica - da bi ga proglasili da nije Hrvat. Nazalost, ne dajem mu puno sansi - kao uostalom nijednoj progresivnoj stranci u ovoj zemlji. Ovdje vladaju hazardne i nakaradne stranke godinama, i tako ce ostati jos godinama.
Ma nema, elita.
S ponosom da glasaš za ove.
A isti ko i ovi naši, samo jedni idu na kartu nacionalizma i fašizma, a drugi kao multietničnosti, jedinstvenosti države itd. Ono malo bolje pogledaš i vidiš da nema ništa ni kod prvih ni kod drugih sem lopovluka, a ostali koncept je čisto sredstvo kako to napravit.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
....jedino logično rješenje za opstanak Hrvata u pederaciji.....
Vidjeli smo jučer kako podržavaju zločince.Nek se srame.
Ono kad covjeka tjera na povracanje!
Turci komentiraju hrvatsku stvar... !
Sve gromade od političara. Ni rat nije desetkovao hrvate kao njihova briga za narod...
Treba ovo sve rastijera cast svakom koj kaze da je Bosna i Hercegovina njegova zemlja.
zemlja je prolazna variabla
Negujmo europske vrijednosti :-)
...blago meni, jel ovo niko i 17-i hsp? :)))
Nije nam rekao fan ratnih zločinaca gos'n Čović, da li je svog jarana, osuđenog ratnog zločinca Darija Kordića uspio prijaviti na vrijeme na neku od listi?
:D
Ma bolje se ti brini o listama na kojima su vaši zločinci i mafijaši
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Okupili se svi oko zlocinca