Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Verlab, pade, malo se ko fol fajtali i ni mukajet.Daj zeno teku! Pisi: VERLAB je POSTAO dio HOBOTNICE!Pisi jos...Sva imena popisati.
Ko kaze da ce Verlab dozvoliti upotrebu nakon sto pregledaju? Reci ce kao i prvi put da nisu upotrebljivi
@CauseskuSebiija Tebi treba knjiga od 500 str samo da sda ove lopovluke popises.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo na slici ne lici ni R od Respiratora za duzu upotrebu . Ovakvi islicni modeli se upotrebljavaju u Abulansnim kolima dok se pacijent ne doveze u Bolnicu
Prije ce stici vakcine a i njih cemo se nacekati pa ti skontaj !!!
Da li ce Verlab krivicno odgovarati za posljedice koje nastanu zbog neadekvatnog respiratora? Novalic silom gura smece pod ispravnu robu i eventualne posljedice da snosi Verlab.
Garant prekjucer otvorena firma
Da vidimo hoće li se i Verlab prodati za ugovor. Ako odjednom respiratori Srebrene maline postanu ispravni sve će biti jasno.
majko moja spasi nas od zla. tj ludih politicara
Očekajte jos malo,nije hića
Prije ce zavrsiti korona nego u funkciji ovi "malinari" hahhaha
Prije cemo otici na Jupiter nego verifikovati respiratore
kad dodju vakcine , kazem kad, pa onda po godine ,godinu da se verifikuju, odobre, ko ce ih davat ,u koje rame, bilo bi lijepo da nam jedno 4/5 godina unaprijed najaviti sljedeći katastrofu
Ovo taman kad se razmrsi sve biće vijeme da se uređaji otpišu kao rashodovana, zasterijela tehnologija. Prodaće se na nekoj rasprodaji za par stoja i završti po čevabdžinicama kao pomoć pri raspuhivanu roštilja.
Meni će i škrge narasti dok se u Bosni nešto verifikuje...
Vrati nase pare m... ti j..mo!
Pa harakiri tupim nožem je.bolji nego postati zamorac sebijinoj .investicija u buducnost.klana. Bolje se.odmah ubiti.nego dopasti poganoj kučki na.dokazivanje kako.svaki.stoti.nece.umrijeti od.eksplozije pluca i opekotina 3 stepena.
Naši vajni "stručnjaci" nisu znali pokrenuti respiratore. Kinezi im skajpom dirigovali da bi naši, opet "stručnjaci", skontali da su uređaji ispravni. To su govorili i stručnjaci van BiH. Najzad, zar mislite da je samo BiH nabavila ove uređaje? Čitav svijet je kupovao ove respiratore. Vidjet ćemo na šta će sve ovo izaći. Svi su nabavljali kako su znali, situacija takva bila. Samo su u nas kriminalci.
Svaku bolest je dosad izlijecio taj fikretov raspirato ja vam garantujem nema lijeka do tog fikretovog raspitatora kupujte narode na veliko dok jos ima