Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cito do pola nista razumio nisam i odustao
Nadoći ces nekad
Pa kako ces razumjet kad je bila praksa da nakon okidanja u gimnaziji mozes nastaviti u sljedeci razred, samo u drugoj skoli, kao da se nista nije dogodilo. I onda se pitamo otkud nam onoliko debila u federalnom parlamentu!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kod nas u skoli u Hercegovini nije bilo vode. Morali smo na pauzi u brdo ici skupljati hidrogen i oksigen pa mjesati na casu hemije.
@markshimadzu Hahahaha!
Posušje. Za dolar, prodaje se sve...
Sta ste se uzvrpojili na temi o Posusju?? Gledajte svoja mjesta
Pa i Posušje je naše mjesto :)
Buduće ministrice Herceg Bosne 😅😅
tako je to kada umjesto sistema ima 'rodijacki sustav' gdje vrijedi samo novac i stela. Da se razumijemo, tako je u čitavoj BiH
"Kada već nema nastave, iskoristili za opijanje po gradu,." Sjo rečenice!
Ovdje je u svemu ovome najveća tragedija da dijete padne godinu. Ma dajte. Zar im nije bolje da obnove godinu i nauče kako treba? A za neznanje profesora u srednjim školama mogu reći sljedeće. Ako neko prepisuje tokom srednje škole, mislite da neće prepisivati na fakultetu? Ako tako završi prvu godinu fakulteta, mislite da neće tako završiti i ostale? I onda kad nemaš Zakon da procesuiraš prepisivača na fakultetu, šta možeš da očekuješ kad taj neko završi?
Daj jedno 2 kile šećera,3 litra ulja,šteku cigara i jedno dvije diplome ,jednu vala sve sa peticama za mog malog,jako je bistar ,i daj mi jednu ovu malo jeftiniju sa pođekojom tricom i četvorkom za malog mi od rođaka... i de sve fino zapakuj i da platim .
100 lica u svemu ovome.Uzas
Esed Radeljas ima diplomu gimnazije iz Posusja, te diplomu Sokolac University
Zamisli molim te padnes u jednoj skoli i upises sledeci razred u drugoj kao da nisi pao. Kretenizam. Da dvije upisale i privatnu skolu koju ce expes zavrsiti. Obrazovanje,posebno u Hercegovini, otislo u tri p.m.
@markshimadzu jel to opravdavaš ovakvo školstvo i obrazovanje.ako jeste onda to dovoljno govori o tebi
@markshimadzu slažem se da je bih u istim g..nima ali moraš priznati da široki,kiseljak od kraja rata ekspres daju diplome. evo sada sam prvi put čuo da je tako i u posušju. pa gdje je još moguće da se učenik koji padne godinu upiše regularno u drugoj školi kao da nije pao godinu.od bosne im travnik pravi konkurenciju ali zato su državne ustanove deficitarne sa učenicima. na žalost to je tako i može se tebi ili meni ne sviđati ali znaš isto što i ja.
studenti u banjaluci smijenili dekana jer im nije branio interese. ova djeca u posusju digla kanton na noge. a mi? a mi???
koja glupost, ljudi kupuju i plagiraju doktorske disertacije na javnima univerzitetima, a vamo se buka digla oko pišljivih dvojki....pitanje je sljedeće: ko je kome ostao dužan?
djaba djeci skolovanje u ovakvom sistemu, gdje te na svakom cosku docekuje moralno zlostavljanje.
Koliki džiber moraš bit pa u srednjoj školi nemoć dvicu dobit, taman da se radi o Harvardu a kamoli srednjim školama u BiH. Nije ni čudo što nam fakulteti propadaju.
pa sve gora i gora generacija dolazi , vjeruj mi , evo glava na panj ako znaju svi tablicu množenja , ne mora ništa više ... toliko su djeca glupa da je to strašno a da ne govorim o tome kako roditelji tjeraju djecu da moraju gimnaziju upisat, iako nisu ni za zanata , al hajde , nek narod vidi da mi dijete ide u gimnaziju
@ynwa1 To ti je kad je zemlja bazirana na licemjerju. Ono kad je narodu prioritet bogomolja a kradu od drzave, naroda, komsija... Dok drugi pak kukaju sto se ne grade fabrike - a svi djecu upisuju na fakultete. Kuka se protiv vlasti - a sve se glasa za iste ili se ne glasa uopste. Drzava je kobajagi multikulturalna i tolerantna a sve podijeljeno po nacionalnom kljucu, ukljucujuci pola drzave, i sve zivo je stvar nacionalnog interesa. Itd.