Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palatu ČEGA??? Samo palate sebi gradite a paravojne formacije marširaju bez hapšenja. Hahahaha
Ja se ne bi iznenadio da mi policija zakuca na vrata što pišem po internetu da je Osmorka izdajnička ubačena grupa. Siguran budi, očekuj hapšenja Bošnjačkih lidera sljedeće. A onda mi mala raja dolazimo na red.
Nazovite je Palata nepravde, nepotizma, kupljenih sudija, laznih presuda... pravda ovdje nikada stanovala nije.
Gdje su respiratori majm#ne na koje si uzeo lovu ubi narod, kako sladak teleći pogled ima ovaj Fadilaga, dabogda ti svi tvoji u porodici koristili tvoje kineske respiratore.
Opljačkali su narode ( sva tri ) za 1,5 milijardi KM kroz ovaj stampedo uglavnom neopravdanih poskupljenja ( to su naše pare ) pa sada daju svojim poslušnicima kojim im mogu koristiti . Tragikomedija ove države je ova slika gdje optuženik potpisuje predsjedniku Suda pare za zgradu . Ovi više i ne kriju ko je čiji igrač . A tupavi pripadnici plemena ( sva tri , da ne bude zabune ) iskriviše vratove u one druge dok ih njihovi mirno pljačkaju .
Ovo je neki vic...
Odmah proberi sebi sudnicu...
Ali najjače mi je ovo "Vlada FBiH će osigurati 21 milion...". Neće oni ništa osigurati, jer čisto sumnjam da će iko od njih išta iz svog džepa dati. To ćemo sve mi, građani, morati osigurati kroz poreze... Nismo im se dovoljno nadavali, daj im i palatu od 21 milion maraka. Daboda vas sahranili u njoj.
Palata nepravde, ništa više...
Bitne su plate i budzet a ostalo po dogovoru poslije sledecih izbora. Ima ona trla baba dlan da joj prode dan . Jako je to vijece ali sa platama i poznanstvima.
Tooooo, ko bude sjekao šumu teško se njemu.
Zar postoji Federalno tuzilastvo koga su oni procesuirali zna li neko
Kakva palata pravde, mjesto za uhljebljenje gdje nikome ne odgovaras za svoj nerad.
Ovo je vic, a on redovna sudska musterija ...lijepo ga je vidjeti s ove strane zakona ahaha.
Valjda misliš Palača, wtf Palata?
ee vidis sto ti je bosanski jezik i knjizevnosti.. uhvati se malo rjecnika umjesto klixa
Popisham vam se na palatu pravde ciju izgradju potpisuje okorjeli kriminalac i ubica Fadil! I na takvu pravdu i drzavu se takodjer popisham.