Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...ali da u zemlji kakva je BiH o tome ipak odlučuju POLUPISMENI politički lideri. \", a isti su nam i ministri! Nije mi jasno zasto se CG i RS ne ukljuce u ovu raspravu jer mogli bi oni da ga u Mostaru okrenuli prema Trebinju i neka izlazi izmedju Dubrovnika i Herceg Novog (nekada bosanskog grada), a to znaci da bi se luka BAR otvorila kao zamjena za Ploce (prije par godinacrnogorci su to ponudili po povoljnijoj cijeni na 100god od hrvata i rekli su da ce da izgrade prugu do granice s BiH jer to je mana iako danas iz ploca gotovo sve ide cestom)! Ta konkurencija bi smanjila cijenu iznajmljivanja ploca cime bi se ustedilo dosta para
Dokle! Mater vam fasisticku(balinsku,cetnicku,ustasku)
koji ce vama mosnjama klinac autoputevi, vama braca arapi samo trebaju poslati dovoljan broj kamila i deva i problem rijesen.
fakat ne kontam likove kojima je u redu da se put napravi kroz Pocitelj i Blagaj? Mozda jos nekako i preko Starog Mosta da ide??
a tko su ti EKAPERTI, ime i prezime te strucna sprema??????????
cuj profesionalca, hehehe.. sve po zakonu i ekspertima, svi eksperti a drzava u govnima.. ama sve je u dure, samo jarane de nas slazi malo ubjedljivije, ama dajte nam neke prave fine lopove koji i kad lazu,dobro lazu, a ne ove seoske prevrtanere, da mi se sve gadi i povraca kad ovako izidju sa pricom za maloumne. A mozda oni i kontaju da smo maloumni?????