Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako to bude istina onda ,po mom razumjevanju,sud BiH nebi imo nadležnosti ni za prodaju državne imovine koju kontrolišu entiteti,jer bi se krivično djelo prodaje iste desilo na teritoriji entiteta jer BiH i nema posebnu teritoriju osim,možda,nekih kasarni i institucija BiH.Sve je u entitetima?
Dobro procitaj zakon i pravilnik od slova do slova , i nemoj neko da mi tumaci znacenje koji je popusijo par dzojinta.
kjzjhhggz66hh
Visoki predstavnik ima zadnju riječ, on je konačni tumač Dejtona tj zakona.
Asime kad ćeš više u penziju, vakat ti je.
Pa trojka je nametnuta da urusi sve institucije, samo mi nije jasno kako je trojkinim botovima drazi botovski sendvic od drzave
Šta se radi ispod radara? Trojka i njihovi partneri, odnosno gazde. Hoćete nametnutu vladu, vladu tiktok ministara, Idi-Amin-tip egoista i sličnih hohštaplera? Pitanje je je jesu li oni nama nametnuti ili ih ipak takve zaslužujemo?
Ja ovaj zakon ne bih nikad usvoio ako ce sjediste biti u rs
Pa kakav sud sve stranci trebaju biti sudije pa vidjeli ste onog trazio 4 miliona eura da dodika oslobodi optuzbe sreca pa zavrsi u cuzi
Da li to znači da državni sud neće moći izreći kazne za UBISTVA Dženana Memića i Davida Dragičevića? Leutara, Turajlića, Seferovu Suprugu su "halalili" oni koji su rekli da su "ubijali za Aliju", ali pored ovoliko dokaza gdje je predsjednik suda u sprezi sa mafijom koja je ubijala i onima koji su pobjegli u Tursku, da oslobode ubice uz obrazloženje da su im "smanjene nadležnosti", eh to je početak nove ere NEPRAVDE sa kojom se nećemo izboriti ako narod ne progleda.
Državni sud i sudije su teška šarada i parodija jer ne mogu, tj ne zele da osude očigledne kriminalce. Smiju im se u lice svima.