Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Migranti koji su smješteni u kampu Vučjak znaju za moguće izmiještanje sa te lokacije, međutim poručili su sa ih iz Unsko-sanskog kantona mogu odvesti samo silom." evo gospodo, ovo je rezultat vaših nenormalnih odluka!
Sto neka ostanu. Svakako nam je natalitet slab. Sve mladici u punoj radnoj snazi
@fbUser1565123248 I ja to nesto kontam, ali problem je sto oni ne zele da se zadrze u Bosni. Ali kad bi htjeli ovdje da zive i rade, mogli bi i u vojsku, u slucaju da ovi preko Drine pokrenu opet kakav rat.
Refugees welcome to Sarajevo!
Mektiću vodi ih u vukojehinu odakle si se ti dovukao ovamo kad već nisi dao ostavku zbog toga što su hiljade migranata ušle u našu državu bez ikakvog papira!
Na ovome ce profitirati jedino Zeljeznice FBiH jer ce migranti po drugi put kupovati kartu u jednom smjeru za Bihac. Ne pravimo se ludi. Ti ljudi zele biti sto blize granici EU, a ne u Sarajevu, geografski 10x udaljenijem od EU nego je USK.
@samoobjektivno5 a u zeljeznicama zadovoljno trljaju ruke,u kom smjeru isli da isli njima odgovara
Neka me neko ispravi ako grijesim ali valjda je procedura: Migrant trazi azil u BiH, isti se razmatra i rezultat je odobravanje = ostaje u BiH, odbacivanje zahtjeva = deportacija. Migrant ne trazi azil = deportacija. Ne shvatam u cemu je kvaka sa migrantskim kampovima ako se procedura gore provodi.
kud ce te ih u centar Bosne, neka samo idu dalje #PROBUDITE SE
Mrs u pm, vodi ih u rs, taman idealna za pravljenje kampova, nigdje nista, poljane, industrija tamo ne postoji, da malo emancipuju genocidase
Već su počeli napuštati vucijak. Idu u buzim kladusu cazin. Da izbjegnu selidbu u blazuj.
Garantujem do nove godine ubistvo!!!!
Jbm ti sunce.
Istjerat će nas iz kuće kako je krenulo
pravac air port i ciku
Hvala ti Mekticu, oko kuce ti skakali !!!
Velika ce steta biti kad g. Mektic ne bude vise dio vlasti. Nadam se da ce se nac adekvatna pozicija za njega. Srbi u Bosni kad bi htjeli, Bosna bi mogla da bude extra drzava.
CIA: Bosna rekorder po broju stranih boraca ISILa - https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XtUQ5yDw78Q
Malo sutra, eto njih opet u Bihac. Pa ovo je smijenso, daj Mekticu, zacepite usta Dodi i ovima preko Drine, rekli necemo vojsku sa Srbijom i vi se ucutali, gdje to ima, pa drzava je iznad svega, po zakonu pita se Bosna i Hercegovina, ne entiteti. Ali bosnjo cuti, e moj bosnj, jer ima dosta tih bosnji u talu sa istim tim sto nedaju vojsku na granicu, oko za oko zub za zub