Park Atmejdan u Sarajevu
0
Postavljen temeljac za Bakr-babinu džamiju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Religija je nesposobnost ljudskog uma da interpretira pojave koje ne razumije. Religija je opijum za mase. Radije bih volio da na tom mjestu sagrade jos jednu ruznu papagajku i podjele stanove siromasnim porodicama.
Mater vam je.beeeeeeeeem. Pa ima li kraja tim džamijama? Šta napraviste od Sarajeva, majku vam lopovsku. Koga vi više folirate SDA bando klerofašistička? Vi ste najveći raturači Bosne.
imamo se mi gdje bogu molit. po mom mišljenju u sarajevu džamija ima više nego je potrebno za ovaj grad. napravite vi fabriku da ljudi zarađuju hljeb a na sedždu se može padati bilo gdje samo da je čisto. bolje da za te pare što ste nenijetili za džamiju pomognete izgradnju džamije povratnicima ili da date pare za humanitarne svrhe kao što je bilo za malog vedada ili tako nešto. ja mislim da vam je to sevapnije a ne da gradite dvorove na kovačima i džamije u svakom parku.
fuj fuj fuj
Bolje da ste taj novac ulozili za projekat u kojem ce mladi biti zastupljeni i dati im sansu da uspiju u ovom teskom vremenu. Kao da nema dzamija u Sarajevu pa se mora jos neka napraviti...
pa dugo ti je trebalo da svoj primitivizam priopcis, zar je uopste bitan svrakic. zar nebi cinjenice trebale biti te pomocu kojih formiramo misljenje. Neka nam je Bog na pomoći, kada ovako jednu lijepu gestu prijatelja iz Burse, na startu osudjujemo. Al sreca je sto se svakog ne pita...
Vidi feslija hahahahaha
ma suuuupeeeer. Svi problemi ce biti rijeseni sa sto više dzamija.. Joj sto ja volim ovu zemlju... Op sa opsasa...
yebo vam švrakić mater, stoko lopovska