Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demagogija. Odoše i Crna Gora i Makedonija u NATO, a RS je samo entitet u okviru države Bosne i Hercegovine.
@Zilot to su pitanja gdje su se oni kao i bezbroj puta morali dokazivati srbiji da su pravi srbi, nama ta priznanja kosova i palestine u zivotu nista ne znaci i jednostavno to je tema i moze se bez nje. kad bude u pitanju ulazak u nato onda ce shvatiti da se tu radi i samim njima a ne srbiji ili vec kome i samim time glasati za ulazak u nato, jer nema veza sa politickim prepucavanjima nego zivotu
i opet ako taj entitet nece da se slozi sa FBIH oko nekih stvari nista s ene moze donijeti onda na nivou BIH...tako da ti BIH prakticno nista ne znaci..imas 2 drzave u drzavi...da doneses zakon na nivou BIH moraju se oba entiteta sloziti..
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Kad zatreba para oni će prvi za NATO glasati u medjuvremenu moraju malo da guslaju
@turcinsda .. ima kardio hirurga .. na primjer
zašto sad muslimani cvile ko psi lutalice kad na su svakom članku protiv amerike.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
samo neka srbi duboko vjeruju da ce im rusija pomoci,samo vi njima vjerujte,tako su vam divno na kosovu pomogli sa dva tenka iz Bijeljine,samo vjerujte ali istinito vjerujte nemojte da lazete
Ma mlatite vi praznu slamu.coek radi svoj poso , jedino je bakir u pravu je..o vas on u guzi..u
Bolje pitanje postaje li FBIH mali kalifat? s obzirom na dogadjanja dole..
НАС И РУСА 300 МИЛИОНА !! У НАМА ЈЕ СРЦЕ ЛАВЉЕ МИ БРАНИМО ПРАВОСЛАВЉЕ !! ЖИВЈЕЛИ ХЕРОЈИ ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И НАША РЕПУБЛИКА СРПСКА СИМБОЛ ПРВОГ ОТПОРА У МОДЕРНОЈ ИСТОРИЈИ РАДИКАЛНОМ ИСЛАМИЗМУ ОД ДОМАЋИХ ИЗДАЈНИКА И ПРЕБЈЕГА У ТЕРОРИСТИЧКУ РЕЛИГИЈУ ОКУПАТОРА !
@JameeesuDin moj mujo uvjek si u jugi bio simpaticno glup,dvorska luda i provala ...nista se nije promjenilo do dan danas...serem ti se u fes i sevdalinku
Prije će mu se u BL instalirati EUFOR - onaj isti koji ga je doveo na vlast!
Ruska čizma nikad nije kročila u Bosni, dok su Bošnjaci harali Rusijom.
Pitaj improvizatora, glavnog ekavičara na portalu, inače u raji poznat kao 20 postova u minuti, on će ti objasniti. Objasnio bih ti ja, al meni ne bi vjerovo.
Mora Dodik negdje prati pare… od kako su mu Ameri stali u kraj, Rusi su "braca"
NATO BEZBELI.... VLASI NA APARATIMA
vidite kako braca turci lijepo nas stite, alija ostavio bosnu erdoganu i vidite kako je lijepo cuva, lize se sa putinom i sve lijepo ide...e narode vi niste narod vi ste nakot i telad obicna.
Samo se vi zajebavajte, ali gdje god su Rus i Amer "polagali prava" na djelove teritorija neke drzave, tu su izbijali ratovi... Ja se iskreno nadam da nece naci naci da vode neki njihov tzv "proxy war" na ovim prostorima. Zbombace nas kolektivno 300 godina unazad...
Ne moze jadni Dodo tu nista kad ga Vucic ne podrzava. Vucic nije podrzao Ruse u Srbiji tako da ova saka jada u PC nista ne znaci.
muslići malo za ruse pa malo za amere. svaki članak drugo mišljenje. baš ste repa bez korjena. pravi suncokreti.
ljepše face nego vehabija Bakir sa bradom i Arap Erdogan
Vjerujem da Putin i ne zna ko je Dodik kad ga posjeti. Protokola radi samo se slikaju i pozdrave.
prica bez pokrica