Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovog dzonlagica hebo majku svoju....sta si nakosio glavu hebem ti pleme maloumno....kaze hdz blokiro.....hdzu je odrijesene dao ruke sda...koji je omogocio hdzu i snsd da blokiraju sve....dzonlagicev df u koaliciji sa bakirovom strankom....a sad pljuju hdz sto je sve blokirao jer im je dozvolila sda....hebo li te caca tvoj.
Pozdrav za Boska Sulejmanovica iz visokog.Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na pitanje zašto su članovi Stranke demokratske akcije pristali na takav način odlučivanja, Đonlagić nam je kazao da je to bio jedini način da interresorna grupa radi jer inače bez Poslovnika to ne bi mogla.
Bakir ce prodat sve sto mu babo nije prodao !!!!
Pa taj nije ni u vlastitoj kuci gazda a hoce da vodi narod
Stevandic smrad bi da šamara? Pa nije ovo 92' konju...
Ja ne vidim u čemu je problem pa nemože ni HDZ donijeti nikakve promjene izbornog zakona bez drugih članova ove interesorne grupe, jer sve se mora donositi dogovorom a zna se šta HDZ zagovara tako da se ništa neće riješiti po pitanju izbornog zakona...
Pa ko vam je kriv kad Hrvati glasuju skoro isključivo za HDZ. I glasat će dok god svojim glasovima namećete Komšića i slične, tj dok se ne uredi izborni zakon. Kako ne možete shvatiti da samo Hrvati mogu srušiti HDZ..
Pa čitajući tekst vidi se da svi imaju mogućnost blokade pošto mora glasati jedan član iz Doma naroda iz svakog naroda. Znači mogu blokirati i SNSD i SDA. ne znam čemu senzacionalizam, kao da je to nešto novo.
Zati je granica Hr otvorena ....vjerujte sta vam drug kaze.
Apartheid u Evropi, 10% stanovnistva odlucuje o 90% stanovnistvu. Bosnjaka 52%, a nigdje ih nema, ovaj Bake vazda si donji nikad gornji. Koga ti predstavljas takav smotan?
A jel klix adz portal Mario?Jeste jeste moj Mario.
Sve ovo vise nema nikakvog smisla. Vi, ljudsko smece izabrano glasovima manjine, razbijate nasu domovinu. Nama, Bosancima I Hercegovcima, koji volimo nasu zemlju ne preostaje nista drugo nego da vas istjeramo na ulicu I posaljemo u zatvor. Imamo obavezu prema nasoj djeci, I to ce se na kraju desiti.
Baš me čudi od SDA oni propagiraju građansko društvo hhhahahhahahh opet pali na rudu HDZ -ea I kad budu javni WC naparvili morat če imati stranačko glasanje ko če s njim upravljati
Sda da i ruke i guzice bez da moras traziti. Oni ko da dodju na pregovore, skinu gave, naguze se i kazu…izvolte. Niko nas nije unazadio ko sda. Ovo je gore nego sa tschetnicima u ratu.
Ama zar vam nije jasno da adz ima svoje portale.
Kad bi ga Dzonla ljevicom ostala bi 2 zuba ko stative.Hahaha
SDA je uvijek dijelila percepciju drzave u kojoj vladaju etnicke oligarhije, tkz predstavnici naroda itd. sa ostalim partnerskim etno strankama. Medjutim, to je etno-feudalizam koji neminovno vodi u etnoteritorijalizaciju i podjelu BiH. Da ne govorimo da takva drzava nema veze sa demokratijom.
Blokiraš malo granicu i dobiješ sve što tražiš....
slavit cu dan ko svoj rodjendan kad ovoj zelenoj ljigavoj odvratnoj maloumnoj bandi vidim ledja , na sata oni sve pristaju pa to ni roditelj nebi svojoj djeci pristao , ozbiljno mislim da bakir nije gej pa da ga mozda covice ne handri drugog objasnjenja nemam