Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je Bosna i Hercegovina. Srbi nam dodju ko narkoman u kuci, valja im pomoći, valjda nekad pameti dodju.
Raspad
vise budala na jednom mjestu u zivotu nisam vidio....
@Sodoma Hajde odguslaj dalje! Šta stalno visiš na "muslimanskom" portalu. Imaš li neki ćetaljski da tamo širiš guslarsku mitomaniju, mržnju i laži. Dakle, sikter, fuck off, koji ćeš nam q !?
Sodoma_i_Gomora >>> JEDINO JE SIGURNO - NIJE BIO KOD KAČAVENDE!
DOBRO SE POKAZAO DODOLA. nAROČITO PRED SRBIJNSKIM POSLANIKOM. iMAĆE ŠTA DA REFERIŠE VUČKU!
Kazu kakva vlada takav narod. Eto im i naroda i vlade. E bas mej je stid iako ne zivim tamo (uh hvala nebesima). I kako da se krene naprijed sa "cobanima" u parlamentu. (Izvinjavam se pravim cobanima) Ovo je pred raspad akobogda, i vrijeme je, da dodju pametni i da vode nesretnu rs, prema boljem.
- Jesi ti to sad malopre meni opsovao majku? - JESAM - Hočeš li se ti meni izvineš? - Hoču al NEČU XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, srpski razgovor između dva intelektualca, zamislite tek onda kako im seljaci sa Romanije ili Ozrena parlaju :)
MILINA, kao simfonija Mozarta ili Beethovena kad srbin psuje vlahu pravoslavnu amjku ili obratno - ništa mi milije slušati :)
DOKLE GOD U RS JE DODIK NA VLASTI TESKO SRBIMA HRVATIMA I BOSNJACIMA PA TAJ COVJEK POKRADE SVE SA SVOJOM STRANKOM
Kako vam vise nije mrsko drkati po ovom portalu?Fkt ne kontam...
Lakrdija ko i mi u F isti nista bolji
Sad će partijski botovi i internet brigade pod raznim znanim i neznanim pseudonimima, pisati po portalima o neviđenoj euforiji u Federaciji zbog "vatrene atmosfere" u Skupštini... Nikoga ozbiljnog ovo ne interesuje, varnice su svuda kad je vlast u pitanju, bez razlike.. Građane jedino zanima da se što prije, počne raditi na ekonomskim pitanjima... Ako se bude išlo "ja u klin ti u ploču", neće valjati... NAdobudni Dodik mora da shvati da nije i da više nikada neće biti "neprikosnoveni Baja".... Ako to ne shvati bolje mu je da sam odstupi, politički milje se mora demokratizovati....
šta li je Dodik dao ovoj dvojici preletača, malo keša, malo nekretnina i zapošljavanje i praunuka na budžetsku sisu
Prvo: koga ovakvo ponašanje iznenađuje? Mene ne. Drugo: Kako je ovo napisan članak? Isto da sam na kafi sa autorom, pa mi prepričava. Niđe veze.
hahaha..krkan ostaje krkan:)prosao svijet a krkan ostao...hahahha...a majmuna na kvadrat:)sta je majmun na kvadrat dragi moji srbi?hahaha
A šta ste drugo mogli ocekivati od obicnog cobana.
Ne moze Dodik a da ne opsuje nekome nesto...