Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
44 radne sjednice za 4 godine... plata po sjednici/danu veca od 2.000 KM. Preostale 4 godine minus 44 dana mandata odmor.. Najbolji posao je biti politicar, kvalifikacije nisu potrebne, plata extra a odgovornosti nema
Zvanicno pocinje predizborna kampanja, valja mjesec dana slusati svu tu suplju.....
Ratko Mladic je svetac za pogane SDA balije! Ratko je otvoreno rekao pobiti cu vas i ubijao je , a ovi govore kako vole BiH kako brane Bosnjake a sve kontra , kradu od BiH gdje stignu a Bosnjake unistise korupcijom oholoscu neznanjem nepotizmom....nazalost gore nego Ratko!
Problem br 1 voda , sledeci problem koi se zanemaruje i nazalost ne spominje je kanalizacija .
Sledeci ozbiljni problem je kanalizacija citava naselja nemaju adekvatno uradjenu kanalizacionu mrezu. Takozvane septicke jame jos se koriste .
Kod nas je normalno da se napravi kuca pa se ganjaju prikljuci za vodu , kanalizaciju , struju .
jest i to ti je loza Izetbegovic omogucila, i to da dovedes u red sada bi ti trebalo 20 godina recimo da Buca Potok imovinsko pravne odnose rijesis onako kako je i u knjigama a ovo malo podalje jos ...nek je Bog na pomoci.
NA AMRU KLJUČATE A NA SMRT ŽENE OTVORENI KOMENTARI??? FUJ FUJ FUJ
što nema vode nigdje, osim u Novom gradu, sda banda se aktivirala nakupovat ćemo se mi vode do izbora, mislim na stanovnike s grada, centra, n sarajeva, dok će n grad, ilidža, vogošća i ostale sdoooooo općine uživati, to je plan sdoooo n grad.
mozete pljuvat koliko hocete, ali KS je Minhen za ostatak BiH. Hvala SDA i bivsem premijeru Konakovicu!!!
Sve je bilo zaustavljeno od strane kriminalne organizacije SDA sa ciljem da se zaštiti u narodu omražena i bahata Sebija-Elena Izetbegović-Čaušesku. Dosta je više višedecenijskog kriminala, korupcije, nepotizma i društvene propasti od strane lopovske SDA.
sdp botu koliko te placaju da toliko pljujes po sda
@AbuHamzaaa SDA Botovi 30 KM, SBB Botovi 30 plus neki dodatak.SDP Botovi, za njih ne znam ali izletice neko sa info :D SDA /SBB cisti "izvjestaje" pred izbore.Nece da objave istinu, ne pase im.Rekao to bot ili ne ISTINA je.
50% njih sto sjede ovdje su dojuceranji kozojebi
SDA je.rak rana Bosnjaka, svaka i najmanja analiza bi pokazala da je SDA Bosnjacima nanijela vise zla nego Ratko Mladic.
konto ja Zukicu u Zenicu ili pola SDA majkku vam lopovsku sta ste od naroda i drzave uradili