Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlic kaze da mu je Glumac duzan. A sta to? Mozda sto mu je sina zaposlio kod Bakira u kabinet?
Ovi se ponasaju kao da cemo zivjeti milion godina pa imamo vremena da se oni kao isciste a 30 godina isto jedni te isti na vlasti. A hadzibajric otvorio sam bez grada i kantona i drzave cetiri milionska projekta od vitalnog znacaja za gradjane i niko da dodje da kaze svaka cast i sa srecom. Eto u kakvom drustvu zivimo i sta nam zapravo misli vlast. Skaka licemjeru stidi se nisi dosao da kazes hairli sugradjanima nego se sakrio u misiju rupu. Bravo ibrahime.
@gooUser1577913123 yebho te taj kriminalac
Baka, samo idi. Sve ti je oprošteno!
Aljoša, svaka čast. Prijatno si iznenadiio, ti i Zvizdić, jedina nada. Sretno!
A šta naša Bibija kaže na sve ovo?
@Kola gladno!
Moj glumac, pa jadan se nalizao sup.. i nap...kurc... da bi postao ministar, i vidi sad ovo. Pa Lord od Chivasa pao kur... za usi
Noooooroooood znoooooo!
Osmekaj ih sve Asime!
Sjooo ode "najbolja vlada" 😂😂😂 kmeee hajmo sad jedno 50 automatskih minusa😂
Šta li su ovi sad smislili,šta se prepucavaju dok narod ispasta
Divi Samri face, cisto britki um prosijava 😂😂😂
Mi se budale bavimo time ko će od lopova ugrabiti veći dio kolača od Izetbegovića, da li Čampare, Zvizdići, Radonjčići... Nećemo da otvorimo oči da vidimo da nam ti isti Izetbegovići razvaljuju zemlju evo već treća decenija, i svi uz njih. Šmrkove i metle da nabavimo i očistimo naše prostore od govana. Jedino je problem gdje nabaviti tako velike šmrkove. Puno se govana nakupilo.
Bil hajr bil hajr, da SDA propadne, a još vise njeni sateliti Radojica i Sejdica! 🙏
Past ćeš konakoviću pa makar 😂
@gooUser1576257321 kad zulum postane pravilo, otpor postaje obaveza! Botu jel ti drago braniti ubicu Dzenana Memica?
A ko će sada zeta progurati, Asim mu obećao siguricu visoko pozicionirano mjesto na državnim jaslama!
SDA-SBB-DF ko je pokrao donacije i lovu?