Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je trbalo VEC odavno URADIT!spiric vec mjesecima HINJSKI radi na svim mogucima manipulacijama,blokadama i unistenju BiH-e!TUZIT ga za zavjeru i neprijateljsku djelatnost protiv suverene drzave BiH-e i njenih institucija!Kak su mogli Bosnjaci dat glas ovoj HINJI??????? TUZITE ge i u MS-u u Strazburu NEK svi znaju STA SE sve radi nasoj drzavi!!!!BiH4EVER!
Ma mozete vi svi da popusite samo Spiri.
Sve vas treba pošutati jer godinama ništa ne radite osim što zaluđujete narod i lagodno živite od buđetskih nezarađenih plata.Da imate imalo morala i ti Haliloviću i ti Špiriću podnijeli bi ostavke kao i kompletno vijeće ministara.Ali moral za vas je strana rijeć.Sram vas bilo strvinari.
skidaj međeda
ovaj je dobar da plasi ptice da nejedu kukuruz.
PA DOBRO STE VISE SKONTALI....SKIDAJ SVE I U KLINC..! NEMA NAM DRUGE PA KUD KOJI MILI MOJI..! PA SPIRIC I ELITA HOCE CITAVU BOSNU I HERCEGOVINU...E VALA DOSTA JE ...SKIIIIIIIDAJ SVE PA NEKA BUDE KAKO BUDE,,!
E moj Spiricu, ti mislis ostaviti bez posla naseg Safeta. Samo da znas da on ne moze propasti. Rezerviso je on sebi foteljicu na fakultetu, a ako mu se i tu izmakne, ne gine mu mjesto imama u novoj Bakr dzamiji ispod Bistrika Toliko o Saji, a gdje ces ti kad ti istekne mandat?
Genocidnog krivousta treba u zatvor.
smjenite ga i slobodno se poserite u bosnu i svoju sudbinu