Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su upravo RS-u potpisali smrtnu presudu meni se cini.
Čini ti se buraz, ovaj radi šta hoće, nekažnjeno, šta je naumio to će i sprovesti, samo naivni vjeruju suprotno, nemamo mehanizma da se suprotstavimo.
ili odcjepljenje?
Ma samo zavrnut pare i transakcije entitetu, nista prepucavanje i agresiva sa njima. To im je gore od bilo kakvog bombardovanja, urusili bi se za 3 dana sami od sebe. Jezik sile ovdje nema efekta nego samo jezik ekonomije i novca.
Jarane oni su vec naceti sankcijama a RS u dugovima do guse. Blizu im je slom svakako.
jest jarane, ali ga konjina niksic pripazio i dao mu pare prije godinu... tome niksic i sluzi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja stoka majko mila ove sve treba otjerat iz bih deugacije nece nikad mira s njila bit vampiri
Znači odluka je pala. Četnitet se jutros probudio u Sjevernoj Koreji.
Vi bosančerosi kao da samo čekate bilo kakvu vijest sa heštagom #Dodik, i ne čitate vijest već vam je odmah komentar "smrdi na rat", "nema više jna", "osveta".. kao da ga jedva čekate, bolesnici.. de malo prst na čelo je** vam rat mater i vama i Dodiku i ostalima.
Pa taman kuci ljudi na sehur da stignu valjda pozurili zbog toga
Šmit treba da obuče djedovu SS uniformu i povješa ove neposlušnike.
to nam je i rekao govoreći nam kako smo bili dio evrope dok smo bili kolonija habsburga.
Glavonja laktaški je rekao da ide do kraja...nisu dovoljne tastature i mobiteli da bi ih se spriječilo..sve ovo dolazi preko Beograda i Moskve kao uostalom i svaki put što dolazi...ozbiljna je situacija
ajd ne pričaj gluposti ništa ne dolazi niti odlazi tako je ovdje već stotinama godina samo si ti neobrazovan
Sta se sve radi da bi se ostalo na vlasti, pa i svoj sopstveni narod uvlaci u rat... a nikakvog logickog razloga nema... samo zbog skeniranja listica i postenijih izbora
Najbolje podjeliti Srbiju na 3 djela, jedan meni drugi meni i treći meni, a BIH treba podjeliti samo na 2 djela, jedan meni i drugi isto meni
Nicija nije do zore gorila,pa nece ni tvoja.
Samo izađite. Napustite državne institucije, budžetske pozicije (SIPA, granična, vojska, UIO itd) i naravno vratitet se na poslove u RS.
bi samo ne daju stranci prijete srbiji i njma sankcijama. inače bi odavno oni ptišli a sad će izgleda da ih pirsile da sami odu
nervoza na vrhuncu....samo da ga hercika ne opali (proglasili bi i to činom terorizma) :-)
Panjina Kula bez Asfalata i vode .sve druge ulice izrupane. Teku potoci vode asfaltom od puknitih cjevi..Opstina Centar Kaos.dok se oni rasparavljaju oko nebitni stvari.Samo ne oko onog sto je sa gradjane korist.Nikad gora vlast.
Ovaj Schmidtov zakon je super.
Gdje god su pravoslavci tu je ili rat ,agresija,genocid,ili je tu ili će biti!
Pogrešno misliš, hiljadama godina, od prvog velikog carstva (rimskog) pa sve do 20.vijeka uglavnom i isključivo su ratovali, bili agresori i okupatori samo prvo mnogobošci (rimljani) pa zatim katoličanstvo i muslimani (u doba osmanlija). Za svo to vrijeme pravoslavci su se isključivo borili da opstanu i previže u tom zlu. Uči malo istoriju, nije svijet postao od juče.
sve isto kao 92, jedino jos nisu rekli na toj sjednici da ako ih ne poslusamo nectace nas kao naroda. Onda bi bila cista kopija.