Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej,hajmo malo o politici ! Hare ,Tihi ,Dodo, Covic, Lagumdzija...pa malo o \'\'ukidanju\'\' ,referendumu i o 23421 -om genocidu.Ovo malo djece sto se radja ,prvo sto progovore su genocid i referendum .A mali Ivica samo suti i mjerka stari most . Djeca ko djeca...Jebes mir , hajmo mi zaratovati jos jedan krug! Poklati sve sto mozemo dohvatiti ,popaliti ,oinvaliditi i svakako nesto i silovati .A ovi debili po EU neka zive , jebo to! Nego , nesto mislim kara li iko ista, sta se desi sa starim dobrim obicajem ? Nego ,onako usput,treba nama pustiti ,,ciklon B,,a ne butan-propan .
Nevjerovatno, gdje god novi naslov udari se Po I o tihiću, silajdžiću, dodiku...Ma treba nama pustit plin da se svi pogušimo jer je većina idiota ovdje.
trebo bi za Harisa, jer je on \"posten\"?
PA GLASAJTE PONOVO ZA TIHICA I ZA SDA
Ovo sa povećanjem cijena plina je stvarno smijurija. Dok pola stanovništva ima dugovanja od 1000KM i više za grijanje (koje funkcioniše na plin), i država ništa ne poduzima da ta dugovanja naplati, Sarajevogas i sestrinske firme pokušavanju dugovanje naplatiti od onih građana koji redovno plaćaju grijanje i gas. Naravno da među neplatišama ima i onih koji zaista nisu u mogućnosti redovno plaćati, iz raznoraznih razloga. O ovim kategorijama država treba da povede računa i subvencionira ih. Mene najviše ljute oni za koje provjereno znam da mogu plaćati ali iz čistog bezobrzluka neće. Bojim se da ovakvom politikom povećanja cijena kako bi se namakao novac za izmirenje dugovanja neće ništa postići, nego će i oni koji su do sada redovno plaćali, prestati plaćati ili će plaćati svaki treći mjesec.
Ja sam mislio da me ti štitiš od svih zala ovog svijeta Dodik, Tihić ... pa reko i plin ćeš da nam riješiš! ;-)
ma jelde, svaki problem da vam ijesi neko drugi, vi samo lezite, izbechite se i posmatrajte kud sunce hoda. Ko te jebe, sam misli svojom glavom i nesto primjeni. Ne ocekuj nista gotovo i sredjeno na tacni. Sto se mene tice krepaj skrestenih ruku.
sada ona gospoda i naša braća iz dijaspore da nas spase od stvarnih problema, ko što je poskupljenje plina, male plaće i penzije ... a ne od Doika, Tihića i sličnih!
Jebemo ti MI mater glupu, ako si u BiH debilu i ti ces skuplje platiti
Pa jebo vas otac, do kad ste mislili handrit jeftin plin? Dok se boje ne rastpe a? E kurac, zalihe plina mogu trajati jos dvadeset-trideset godina pa onda svi koji misle da je sve zavjera ovog i onog (vlade, Rusa, Amera, ustasa, cetnika, balija, vanzemaljaca, komunista etc.) mogu da se puse. Doce vrijeme, lozicete vi cipele jer ni drveca nece bit za lozit, a i ja cu to kako izgleda docekat rad budala kao sto ste vi. Jeftina energija je vrlo luksuzno dobro samo sto se potpuno drugacije tretira, jer je zivot bez nje postao nezamisliv i svi je uzimaju za granted.
Fol je da mozemo jos 100g bogarati i psovati ali TIM nista necemo promijeniti. Narode otvori oci vec jednom, ili ces cekati da pocnes padati od gladi na ulici
neka, neka, jebu vas godinama i godinama jedni te isti papci. i treba da vas jebu. ovaj narod nije sposoban svrgnuti sa vlasti pojedine imbecile, tako da mi je drago da vas jebu i da vas uniste.
Ocel Brankovicu poskupiti plin jebem li mu sjeme imbecilno kao i njegova faca
nevjerovatni su... cijela plata da ti ode na grijanje prokleto.... stoka