Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravooo Đogaa, hocemo kvalitetnijuu podloguu za prakticnii rad !
Djeca nam odlaze, sijedi nas gaze i zaglupljuju, perspektiva nula bodova.
Hoce omladina da studiraju u inostranstvu,da izadju na pravi put...put ka granicnom prijelazu..
bravo omladino,samo gas iz ove prokletije!!!!
Koje budale, , a za 60 godina kad Bosna "stane na noge" i prestigne Eritreju i Burundi po zaposlenosti, pobjedi glas naroda, a auto put vec stigne do "Nemile" , a u RS-u skontaju da se ne zivi od srpstva nego od posla ....a u Sarajevu potece voda iz pipa, ima da kunu dan sto su otisli iz Bosne.. :) :)
servin znaci sluga, znaci ne mogu nikako biti gluplji od tebe.
kako ti ne dosadi jarane? imas ti zivot, raju, djevoku? odjebi na blic kurir pa tamo valjaj svoje mitove. A da,tamo te ne jebu dva posto jer si Bosanac iz okoline Gacka pa imas kompleks.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zasto se zakljucavaju komenari na vijesti "velikog biznismna suvada ece" ?? koliko placa za clanak??