Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Zenicom se jedva spojili za 20 godina. Sa Dobojem ce biti za 60 ovom dinamikom
@Bombonica2305 Ako je teren isti gdje se moraju bukvalno samo mostovi i tuneli praviti onda ce i potrajati duze, sto je i logicno.
@Bombonica2305 sa Bihaćem nikada.
Zenicka obilaznica iz 7 faza. Pa ko da je Mexico city 🤣🤣🤣
" na svu sreću pronađemo je rješenje". Valjda je projektovano novo riješenje. Tu bi trebalo znanje da igra ulogu, a ne sreća. Doduše...
Eh, da samo nismo brdovita zemlja, gdje bi nam kraj bio!
Ko zna da li cu doziviti da Sarajevo bude povezan autoputem sa ZG i BG - rodjen sam u 1982 - nisam siguran. I Albanija ima autoceste. Fuj
Još par nameta vozačima, da se podmire foteljaši i uhljebaši pa juriš na novih 6 km autoputa. nadam se da nece izaci iz mode dok ga vi izgradite.
Prije će ljudi u dronovima putovati nego tim auto-putem
Kazu brdovita zemlja...pa otidjite malo u Austriju ili Svicarsku da vidite sta je brdovita zemlja i kako se stosta pravi.
Dok sve ovo zavrse vrijeme ga renovirati ako bude love za toga!!
Lako je u vojvodini i madjarskoj napraviti autoput ... kod nas samo brda i planine
@JahaliSuPjeske zato ce biti najgotivniji autoput na Balkanu za voziti.
Ništa gore kada kažu po planu, a nigdje datuma kada će neka dionica biti gotova. Propaganda. Pet godina ne mogu da završe nekih desetak kilometara.
Lagano ba.Cemu zurba.Nek bude gotov za 200 godina nama dobro.
Jedino im vjerujem da ce biti rostiljska konstrukcija.
Ko kaze da se u BiH ne gradi.
Pas vam mater nesposobnu ,pravite ga vec 19 godina i jos nigdje ne vodi. SDA govnokratija
Cuj, ministar svjedok?? hahahahha