Plan posjete BiH i Srbiji
0
Posjeta Bidena znak da su se SAD vratile
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju oni pojma s kim su se u kostan uhvatili. GORI im pod nogama sada, znaju da ce ZELENI da im krvi piju samo kada kucne pravi cas!! Samo se vi nadajte, ali zao mi je sto ce mnogi nevini civili da plate glavama i krvlju. I ne zaboravi da nije vise kao 92ge i da su nam oci puni krvi i zelje za osvetom. Sljedeci put cemo PRSA U PRSA i sa malo pribliznijom ravnotezom u naoruzanju pa ce da bude; OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB!! Prenesi to sada svojoj decici. ratnik
pa ameri znaju ko je pravio zlocine pa zato su vas oni rokali a braca rusi samo nijemo gledali pa da vidimo kad ce tkz rs postati drzava a vi ste srbi turska kopilad pa zato mrzite nas bosnjake nismo mi krivi sto su turci jebavali vase zene bosna do tokia srbija kao nokia
kako su srbi glupu
kad im ga Biden vikne onako direktno u njihove musave lojave njuske....ostaje Deyton, nema ukidanja RSa, i prstom zaprijeti uz rijeci.....\"ne smijete nikoga pritiskati jer bosna nije samo vasa\" a vi niste tako jaki a ne nadajte se vise pomoci od zapada,.....znamo mi za koga vase srce kuca,.....poturice. :-))))
kad im ga Biden vikne onako direktno u njihove musave lojave njuske....ostaje Deyton, nema ukidanja RSa, i prstom zaprijeti uz rijeci.....\"ne smijete nikoga pritiskati jer bosna nije samo vasa\" a vi niste tako jaki a ne nadajte se vise pomoci od zapada,.....znamo mi za koga vase srce kuca,.....poturice. :-))))
@SRB-IN SRB-OUT
bravo glupavi Bosnjaci hvala vam za vasu glupost mislite da je slucajno Srbija bas sad predala potjernice za ratnim zlocincima Interpolu sad kada dolazi americki potpredsednik A vasi glupavi lideri su reagovali bas onako kako smo ocekivali hahahhahahhah Bajden ce se bas obradovati kada sazna da stitite ratne zlocince hahahahhahah inace je i sam osjeto strahote rata i narocito je alergican na zastitu ratnih zlocinaca s druge strane glavni tuzilac Haskog tribunala izvjestio je Savjet bezbjednosti da Srbija u potpunosti saradjuje sa Tribunalom a vi glupani saljete zahtjv Interpolu da se obustavi potjernica hahahhahaha samo da nas nije vodio komunjara Milosevic da je bio neko krsten sve bi drugacije bilo
@infrastruktura Takve stvari su sutra zabranjene, tako da nema tih opasnosti. Budi bolestan neki drugi dan tj. neka beba saceka.
Zamislite da neko mora hitno sa tacke A na tacku B u npr hitnu ili porodiliste, a ulice zatvorene zbog radi bidena. Ko odgovara za eventulanu smrt ili druge poslijedice?
Jedno pitanje: Sta ce Solana s Bidenom? Solana brani i prestavlja srbe,sta ce nam kvarit merak da docekamo pravog prijatelja Bosne i Hercegovine! Solana ostani u Bruxelu,vidis da gori tamo! Jos jedno pitanje sto se tice pozara u evropskoj komisiji: Jel je to bas danas kad treba da se razgovara o Bosni i Hercegovini! Nema nikad slucajnosti.Mora da je neki cistac srbo zapalio nekoliko zastava Bosne i Hercegovine da bi upropastio ovaj skup toliko vazan za Bosnu i Hercegovinu! BOSNA4EVER!